menu

Hier kun je zien welke berichten bertkruijswijk als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Need for Speed: Hot Pursuit II (2002)

4,0
geplaatst:
Eigenlijk de laatste Need for Speed die nog leuk was voor mij. Hierna werd het mij te veel tunen, en over de recente delen kan ik kort zijn: die zijn matig.
Dit spel is tenminste gewoon nog lekker een circuit uitkiezen, een auto uitkiezen en racen maar! Hoe simpel wil je het hebben. De selectie van auto’s is goed, de circuits zijn mooi vormgegeven en de politie achtervolgingen zijn spannend. Ook kun je ervoor kiezen om zelf als politie racers te arresteren.
Via het tournament kun je geld verdienen om nieuwe auto’s en banen te kopen. De eerste uitdagingen zijn makkelijk, maar naarmate je verder komt, zit er meer uitdaging in en is het een stuk pittiger om races te voltooien, omdat je tegen betere tegenstanders moet racen en er meer politie bijkomt, die ook agressiever is.
Als ik een minpunt zou moeten benoemen, dan is dat de besturing. Het werkt redelijk, maar ik heb vaak dat ik makkelijk slip of als ik tegen de zijkant aankom, dat ik de controle over de auto verlies. Dat is dan ook mijn enige minpunt.
Een klassieke Need for Speed dus, en erg vermakelijk en ik geef het spel 4 sterren.

Star Wars: Battlefront (2004)

3,5
Ik heb deel 2 heel veel gespeeld en behoort tot 1 van mijn favoriete spelletjes ooit. Laatst heb ik dit deel ook maar eens opgepikt tweedehands, en het is wel duidelijk dat deze een concept was van het sublieme tweede deel. Je hebt hier alleen de mogelijkheid om command posts te veroveren, dus spel modi als capture the flag of heroes vs villains ontbreken hier. Galactic conquest is hier ook aanwezig, maar is een stuk minder uitgebreid dan in het volgende deel. De campaign is ook niet heel uitgebreid, waar je in deel 2 een beter verhaal hebt. Space battles zijn ook afwezig in deze game.
Wat dit spel wel bevat wat het tweede deel niet heeft, zijn een paar van mijn favoriete maps, namelijk Bespin en de vlakte van Naboo. Verder is de gameplay ook prima, met lekker veel actie.
Als je mijn advies wilt, koop dan het tweede deel, en als je echt geïnteresseerd bent, kun je altijd nog deze kopen.

Star Wars: Battlefront (2015)

3,0
Dit was toch wel een teleurstelling. Het was vooral een spel voor online gamers, en dat is leuk, ik heb dit spel ook veel online gedaan, maar ik miste toch de single player content. Af en toe wil je gewoon even lekker op jezelf spelen en ook oefenen. Verder had je veel te weinig content. Je begon met 4 maps en de andere 4 maps moest je erbij kopen, omdat dat dlc was. Ik koop nooit dlc, tenzij dat echt de moeite waard is, maar dat scheen hier niet het geval te zijn, dus ik dacht: laat maar zitten. Maar dan zit je dus met te weinig content en gaat het vervelen.
De clone wars mist hier ook, je hebt alleen de originele trilogie in dit spel, en nou vind ik de originele trilogie niet verkeerd, maar de clone wars is toch voor veel fans een must.
De game modes vielen ook wat tegen, walker assault en supremacy waren de enige boeiende, de rest was matig.
Dit spel heeft trouwens wel goede punten. De game ziet er prachtig uit en de je kunt je er zeker een paar uur mee vermaken, maar ik kan niet ontkennen dat ik er toch meer van had verwacht.