menu

Hier kun je zien welke berichten HALVE TAMME. als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

AmsterDoom (2000)

Alternatieve titel: Amsterdam Monster Madness

4,0
Groeten uit Amsterdam.

Wat een lage score zeg! Zelfs nu nog een vet spel. Voor mij nostalgie hoor! Als een kind in een snoepwinkel zo blij was ik toen ik Amsterdoom voor het eerst in mijn pc schoof. Anno 2020 is het spel zo houterig als de pest natuurlijk, maar kom op, het gaat om de fun die je er aan beleeft. Zelfs als ik hem nu zal spelen zal ik me eigen prima vermaken..... Het is geheel begrijpelijk dat vandaag de dag het oog ook wat wil..... Ik denk dat we vroeger eerder tevreden waren. Ik weet het bijna wel zeker. Zo vaak uitgespeeld. Telkens zat er een flinke tijd tussen. Elke keer als ik hem weer speelde liep ik wel ergens vast, want dingen vergeten doe je gewoon. Shit, hoe kwam ik hier ook alweer uit? Tig uren verder....... Eindelijk....... Volgende level! Dat is toch een geweldige ervaring. Amsterdoom: goedkoop spel die mij ontzettend veel plezier heeft gebracht. Ik heb hem nog steeds. Nice!

****

Duck Hunt (1984)

Alternatieve titel: VS. Duck Hunt

4,0
Verleden week tevoorschijn getoverd. Mede omdat mijn twee neefjes, beide 13, een bezoekje hadden aangekondigd. Geschokt zaten ze voor de tv. Daarna voelde ik twee boze blikken mijn kant op kijken. Geef het een kans boys, dan mogen jullie bepalen wat we vanavond gaan eten..... oke. 20:30 heb ik de stekker eruit getrokken. Nog 5 min, dan staat de pizzabezorger voor de deur. Mogen we na het eten????? Als jullie rustig jullie pizza op eten..... tuurlijk, want het is altijd hap slik weg. Rond 02:00 schrok ik wakker op de bank van een zooitje geschreeuw: K*T EENDEN!

Mooi toch? Van geschokt naar boos. Van boos naar het ziet er lelijk uit maar het is toch wel grappig. En van daar uit deden de twee heren mee aan een geheime eenden missie die tot diep in de nacht zou duren.

****

Medal of Honor: Heroes (2006)

3,5
"Kom maar op. Wij zijn de infanterie. Oorlog is een bitch. Zet een helm op."

Als het om Medal of Honor gaat...., ben ik een oudgediende. Zo een twee weken geleden een PSP aangeschaft. Het blijft toch leuk om zo een dingetje in huis te hebben. Apart om Medal of Honor op een andere spelconsole te ervaren. Avondjes i was on fire, maar er waren ook avondjes dat ik het spel onderbak, en uit voorzorg mijn dakraam even dicht deed. Zwaar gefrustreerd van sommige levels. Achteraf is dat alleen maar fun natuurlijk. Op het laatste moment kwam ik er pas achter dat er maar 15 levels zijn (gewoon op de achterkant te lezen). Dat was toch wel even een bittere pil. Veels te weinig natuurlijk. Maar dit gezegd hebbende, ik heb me eigen prima vermaakt.

***1/2

Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas (2006)

Alternatieve titel: Rainbow Six: Vegas

3,5
Voordat het weekend begint even een kleine start gemaakt (platform Playstation Portable). Vooraf even proeven zeg maar. Wat meteen opvalt zijn de graphics en de houterige besturing. Voor mij geen reden om het spel het weekend niet door te zetten. Het gaat om de fun die ik er aan kan beleven, en dat komt zeker wel goed ben ik van overtuigd. Dus Pief Paf Poef met de volumeknop voluit.

Uncharted 4: A Thief's End (2016)

5,0
KAPOW: uitgespeeld. Zeventiende van april mee begonnen en het is nu de vierentwintigste. Ik ben er zeven dagen mee bezig geweest. Nice. Ik kan niet anders zeggen dat ik me eigen kostelijk heb vermaakt. Weekje Spanje is duurder. Zoveel te zeggen en tegelijkertijd ben ik er stil van. Tjonge jonge jonge! Er zaten chapters bij, niet normaal. Vloeken, zweten, wat een stress. Ik ben tien kilo lichter. Yep, de stress. Ik zat af en toe met mijn giegel tegen het plafond aan. Pfff intens gedoe hoor. This game makes you feel alive! Fantastisch. Wilde vanavond met 'Uncharted: Drake's Fortune' beginnen, maar dat ga ik niet trekken hoor. Uncharted 4: A Thief's End: wat een game! Een ware traktatie voor het oog. Mijn top 10 ga ik gelijk even aanpassen. Van positie 2 naar positie 1, en één volle ster erbij.

*****