menu

Hier kun je zien welke berichten arevee als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

BioShock (2007)

3,5
Viel zeker en vast niet tegen, vooral de sfeer zit echt top. Vijanden zijn divers genoeg evenals de manieren om ze te verslaan. Een echt meesterwerk zal ik het niet noemen, maar wel meer dan behoorlijk. Op naar deel 2 .

Kingdom Hearts III (2019)

Alternatieve titel: Kingdom Hearts 3

2,5
Behoorlijk doorsnee, het ziet er leuk uit (al is het grafisch niet top) en het speelt makkelijk weg, leuke flow mede door de muziek die erg aanwezig is. Maar ik heb toch het idee dat iemand van een jaar of 8-12 hier nog meer aan zal hebben dan ik eraan gehad heb. Behoorlijk repetitief, behoorlijk eenvoudig en verhaal lijkt me zeker niet de hoogste prioriteit gehad te hebben.

Speelt lekker weg voor tussendoor maar veel meer ook niet, vind ik.

Persona 5 (2016)

5,0
Ik sluit mij aan bij de persoon boven mij: Voor mij was Persona één van de meest onverwachtse goede game-ervaringen die ik in tijden heb gehad.

Speelt onwaarschijnlijk soepel, ondanks dat er zeker in de eerste uren veel op je afkomt is het nergens onduidelijk, je gaat helemaal mee met de flow hoewel er regelmatig stevig over the top gegaan wordt. Visueel ziet het er prachtig uit, tot het opstart gedeelte en de menu's toe. Zit vol met boeiende characters main of side die allemaal echt wel wat te vertellen hebben. Combat verloopt zeer vlot doch uitgebreid. Muziek past ook gewoon wonderwel, in se zijn het niet veel meer dan wat generische pop achtige deuntjes maar toch nemen ze je meteen van bij de opstart mee in de unieke wereld die de wereld in persona toch wel is.

Ik heb voor het eerst sinds lang spijt dat ik mijn PS2 niet meer in bezit heb.

Ik ga me niet slechts aansluiten bij de persoon boven me, ik ga een stukje aanpassen en concluderen: Voor mij was Persona één van de meest onverwachtse goede game-ervaringen, ooit.

Ride 2 (2016)

4,0
Ik heb deze recent nog is opnieuw opgepakt, had nog wel wat races openstaan in die world tour, het zijn dan ook wel enorm aantal races, makkelijk 400-500 denk ik, uiteraard al wel is dezelfde track die terugkomt dan maar toch, één van de grootste voordelen van dit spel zijn voor mij het enorm aantal verschillende motors die je kan berijden, en die ook echt wel allemaal anders aanvoelen én klinken, en de leuke diversiteit aan tracks die je hebt (Macau en Ulster als favoriet denk ik, Miami zeker de minste). Voor de rest doet dit spel niet zo geweldig veel bijzonder maar dat hoeft voor mij dan niet eens, ik heb er mij voor de derde of vierde keer heel wat uren mee geamuseerd. Nu deze quasi volledig klaar is misschien toch maar is Ride 3 aanschaffen.

Spider-Man (2018)

Alternatieve titel: Spider-Man: Remastered

4,5
Ik heb relatief weinig met Spider-Man, de meeste (of alle) films wel gezien maar weinig opzienbarends gezien. Maar deze game vind ik toch écht wel goed. Omgeving van NY is prima nagemaakt, de slingerbewegingen zijn enorm vet gedaan en van voldoende opties voorzien om het zelden repetitief te maken en de combat net van hetzelfde, diverse, uitdagend, afwisselend en zelden saai. Verhaallijn(en) zit(ten) ook prima.

Jup voltreffer deze.