menu

Hier kun je zien welke berichten BloodBrothers als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

FIFA 16 (2015)

2,5
Merijn82 schreef:
Zo, heb 'm uiteindelijk toch weer gehaald. Kon het niet laten.

En wat een verandering qua gameplay zeg, ten opzichte van '15. Opzich ben ik wel blij met de richting die ze ingeslagen zijn: het middenveld en een degelijke aanvals-opbouw zijn veel belangrijker geworden. Nou was ik al zo iemand die ook in Fifa 15 al heel rustig rondtikte en het gaatje zocht. Des te frustrerender als je tegenstander 'blind alles op Ronaldo trapt' en daar vaak mee scoort. Goede ontwikkeling dat die 'tactiek' minder goed werkt nu. En online lach ik me kapot om al die gastjes die toch weer blind naar voren rennen (vanaf de aftrap ook met name), om er vervolgens achter te komen dat dit geen Fifa 15 meer is... Verder is ook het verdedigen verbeterd en is het nu veel moeilijker om er simpel doorheen te rennen.

Een opvallend minpunt vind ik tot dusverre de scheids. Die fluit om de haverklap voor pietluttige dingetjes als een schouderduw, of simpelweg een tegenstander die van de bal gelopen wordt. En dan nog geel geven ook vaak.

Ik zal het eens intensief gaan spelen de aankomende tijd, om tot een eindoordeel te kunnen komen.


Alles wat ik ook wou zeggen.

Minecraft (2009)

3,0
Ik zal even eerlijk zijn, ik heb dit spel gekocht puur voor mijn score van de achievements.
De eerste 2/3 dagen vond ik het zelfs nog wel leuk om te spelen, maar daarna heb ik gewoon alle 50 de achievements gehaald en het ergens diep de kast in gegooid.

Dit spel verschilt gewoon niet van de PC-versie. Alles is precies hetzelfde, en het gaat ook gewoon om hetzelfde. Wel is er een groot voordeel dat je gewoon niet kunt cheaten. Dat vind ik dan weer wel goed gedaan van ze, omdat het anders gewoon veel en veel te makkelijk zou zijn.

Pool Nation FX (2015)

2,5
Als voor dit spel geld betaald zou moeten worden, zou het een ongelofelijk slecht spel zijn.
Maar, je hoeft hier helemaal geen geld aan te besteden! Dit spel is gewoon compleet gratis, en dat maakt het op de een of andere manier toch weer aantrekkelijker.

Ik heb het toch maar 2,5* gegeven omdat de grafische weergaven toch wel oké zijn, en omdat het gratis te downloaden is. De 2,5* die er vanaf gaan, zijn toch wel omdat het gewoon niet af is. Dit spel kan niet te verkopen zijn in een winkel.