menu

Hier kun je zien welke berichten iMontana als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Assassin's Creed II (2009)

Alternatieve titel: Assassin's Creed 2

4,0
Beste Assassin's Creed game tot nu toe.
Denk niet dat ze deze snel kunnen overtreffen nadat er bijna om de drie maanden een AC- game uitkomt. Soort van uitmelkerij is het gewoon dus.

Maar, man wat heb ik me toch vermaakt met dit deel.

Devil May Cry 4 (2008)

Alternatieve titel: Devil May Cry 4 Special Edition

4,0
Zelf ben ik een eigenlijk best een fan van de Devil May Cry series de komende jaren geworden. Wat ik vooral tof vond is dat je met twee characters speelt in deze game. Nero is mijn favoriete maar dat neemt niet weg dat ik Dante ook super gaaf vind. Ik heb er best lang over gedaan totdat ik het helemaal heb uitgespeelt.

De monsters, bazen alles ziet er gewoon tof uit! Zeker een aanrader deze game. Het is echt al jaren geleden dat ik deze game heb uitgespeelt dus kan het me allemaal ook niet meer zo goed herinneren. Anders was mijn mening ook een stuk langer maar weet nog wel dat ik veel had genoten van deze game en het zeker nog een keer wil gaan uitspelen.

Kopen? Ik zeg gewoon doen.

God of War III (2010)

Alternatieve titel: God of War III Remastered

4,0
- Goed verhaal.
- Graphics zijn fijn om te zien.
- In het combat-systeem is veel variatie.
- Bosses zijn niet makkelijk om te verslaan.

Kortom, het spel is voor mij zeker een game om te hebben voor je PS3 console.
Hij is nu voor een niet al te hoge bedrag te koop.

Zelf ben ik altijd al fan geweest van de God of War games sinds het eerste deel al uit kwam was ik er meteen van weg. Gewoon kopen dus! Tenzij je niet houdt van bijvoorbeeld veel bloed, onthoofdingen etc. Naast dat gewoon kopen dus.

Mortal Kombat (2011)

Alternatieve titel: Mortal Kombat 9

3,5
Vaak hoor ik mensen "het is toch weer hetzelfde game" zeggen over de Mortal Kombat games. Maar dit was toch een ander soort MK game.

Zelf houd ik veel van fighting-games. Ik heb Mortal Kombat dus ook helemaal kapot gespeelt. Zo kun je de Tower urenlang door blijven spelen (tenzij je genoeg geld hebt om de missie te kopen en zo te unlocken). En met the Krypt ben je dus ook een tijdje bezig om alles te hebben gekocht.

De campaigne daarin tegen duurt niet zo super lang. Je hebt het dus best al snel uitgespeelt. De moves zijn best pittig om allemaal te kunnen dus je bent er wel lang mee bezig om goed te kunnen worden met een favoriete character bijvoorbeeld.

De multiplayer is best tof om te doen vooral naar mijn mening Ranked matches of King of the Hill.

Leuk is het spel wel maar ik het verveelt namelijk na een tijdje gewoon. Tenzij je echt een die hard Mortal Kombat fan bent.

3,5