menu

Hier kun je zien welke berichten Denhette als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Buzz! Quiz World (2009)

1,5
Als je een PSP van de eerste reeks hebt, raad ik aan dit spel niet te kopen. Ik ben best een fan van de Buzz serie op de PS2, maar dit is gewoon slecht op verschillende gebieden.

De vragen komen steeds terug, de commentaar van Buzz wordt heel irritant (repetitief), en op de PSP 1000 reeks laad het spel erg traag. Op zich stoor ik me niet aan lange laadtijden, maar dit spel werkt met een timer... De vragen laden ongeveer 2 seconden voor ze verschijnen, maar de timer tikt door. Zo worden bepaalde levels zelfs onmogelijk als alle antwoorden correct gegeven worden binnen de 2 seconden... Ronduit frustrerend.

Fire Emblem: Awakening (2012)

Alternatieve titel: Fire Emblem: Kakusei

5,0
Zijn 45 Euro meer dan waard wat mij betreft! Ik heb de laatste tijd de gewoonte aangekweekt om veel games te kopen en elke game maar weinig te spelen, Fire Emblem daarintegen, speel ik zoveel dat ik mezelf moet tegenhouden na 3 chapters. Het verhaal wordt erg leuk verteld en de personages zien ontwikkelen is verrassend leuk.

Number Battle (2007)

Alternatieve titel: Sujin Taisen: Number Battles

5,0
Dit spel is zo geweldig Er is een enorm aanbod aan offline content, replayability, en pittige AI.
En als je toch ooit op de singleplayer zou uitgekeken geraken, kan je nog steeds een vriend overtuigen ( relatief makkelijk te doen op ongeveer een kwartier xD ) en online tegen elkaar spelen.

Pokémon Conquest (2012)

4,5
De laatste knaller die we zullen zien op de DS denk ik. En dat zou betekenen dat we echt in schoonheid afgesloten hebben. Pokemon Conquest is een geweldige combinatie tussen een luchtige turn-based strategy game en Pokemon. De manier waarop alle art op het scherm gebracht wordt is ook verrassend mooi. Ze lijken dan toch niet vergeten te zijn hoe Pokemon er vroeger uitzag.

Zowel de art style als de muziek zitten compleet goed, als jij net als ik nog aan het twijfelen was om dit spel te kopen, gewoon doen. Ik heb ondertussen 25 uur gespeeld en ik heb nog geen moment spijt gehad.