menu

Hier kun je zien welke berichten Red Extreme als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Doom (2016)

5,0
WAAAAW deze game :O zo old school als het maar kan zijn! De graphics zijn fantastisch, het speelt heel vloeiend en snel weg, de AI is echt heel goed elk monster kan zich anders gedragen waardoor je moet gaan kiezen welke je eerst het beste afmaakt, het juiste wapen op het juiste moment gebruiken is ook een tip dat ik jullie kan aanraden, dat je je wapens en karakter kan upgraden is een heel leuke toevoeging, het vinden van secrets houdt je bezig en verlengt de speelduur van de campaign, je krijgt ook een map waar je op kan zien waar je bent en waar je dingen kan vinden, mission challenges zijn ook toegevoegd maar ik vrees dat ik er wat gemist heb

Gisteren begonnen op ultra-violence er zit zeker uitdaging in amai,
je kan niet stil blijven staan want dat zorgt direct voor problemen dus moet je constant in beweging blijven anders krijg je de volle lading.

Ik heb ook wat maps uitgeprobeerd op Snapmap in co-op en met vrienden is dit echt pure fun! Je kan snappoints verdienen die je vervolgens kan uitgeven aan het maken van maps en om je snapmap karakter verder te customizen. De multiplayer speelt beter dan in de beta door wat aanpassing aan de wapens bijvoorbeeld.

Ik heb enkele dingen aan te merken zo mogen de laadtijden wel wat sneller bij snapmap toch. In de singleplayer kan je zoveel mogelijk wapens dragen maar niet in snapmap wat wel jammer is maar wat toch zeker niet stoort, dat je maar twee wapens kan dragen in de multiplayer vind ik weer wel een juiste keuze. Je multiplayer karakter is niet gelinkt aan snapmap zo moet je je karakter ook in snapmap customizen, voor sommige kan het storen voor andere nu weer niet. Zoals ik al eerder zei moet de rocket launcher sterker zijn en een wapen zijn dat je moet oprapen, ze moeten nog een beetje meer balance toevoegen en dan is de multiplayer perfect.

Die kleine minpuntjes hadden geen effect op men ervaring met DOOM, voor mij is dit de beste DOOM die ze ooit gemaakt hebben en de beste fps dat ik ooit heb gespeeld ik voel me precies terug een kind na het spelen van deze game zo old school man :O id Software heeft heel goed naar de fans geluisterd en hebben al hun beloftes nagekomen en meer zelfs. Dit is mijn persoonlijke game of the year en the greatest of all time!!! Nu ga ik verder knallen want Doomguy zit me op te wachten in zijn praetor suit

Doom Eternal (2020)

5,0
Beste game die ik in mijn leven heb gespeeld!