menu

Hier kun je zien welke berichten Richard91 als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Assassin's Creed (2007)

Alternatieve titel: Assassin's Creed (Director's Cut Edition)

3,0
De tijdsperiode vind ik eigenlijk de leukste van de hele Assassin's Creed serie, maar de game zelf is het minst leuk om te spelen. Niet alleen zit er gewoon geen lekker tempo in de game (veel filmpjes en dialogen), maar is deze ook de meest eentonige uit de serie. Het verhaal wist wel genoeg interesse te wekken om de serie verder te gaan spelen.

Assassin's Creed II (2009)

Alternatieve titel: Assassin's Creed II: Special Edition

3,5
Zeker een sprong vooruit ten opzichte van zijn voorganger. De graphics zijn verbeterd en ze hebben hun best gedaan om de game minder eentonig te houden. Daarnaast zit er hier een wat lekkerder tempo in, doordat ze niet zoveel dialogen erin hebben als in de voorganger. Ook halen ze je gelukkig niet meer zo vaak uit de animus. Iets dat ik erg irritant vond in de eerste AC.

Assassin's Creed: Revelations (2011)

3,5
Nog steeds een vermakelijk deel, maar niet zo goed als zijn voorganger. Ze hebben een aantal nieuwe dingen geïntroduceerd, zoals het verdedigen van die forten (waarvan de moeilijkheidsgraad behoorlijk hoog is). Verder vond ik de "hookblade" nou ook geen geweldig grote toevoeging. Verder vind ik dat ze wel erg lang door zijn gegaan met Ezio. Maar goed, verder is het wel een vermakelijke game.