menu

Hier kun je zien welke berichten 3bdelilah als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

InFamous (2009)

4,0
Ben hier eigenlijk met tegenzin aan begonnen, maar voor een heel goeie prijs uiteindelijk samen met deel 2 toch opgepikt. Qua gameplay vond ik 'm heel gaaf, genoeg te upgraden en de collectibles (op de Blast Shards na) gek genoeg toch leuk om te doen. De side missions waren echt rampzalig slecht vond ik, bestond zowat alleen uit bad guys kapot schieten en de rest was het eigenlijk ook maar erg eentonig. Maar vond ik niet erg dankzij de retegave gameplay, dus ik heb alle side missions gewoon gedaan en elk territorium heroverd.

Wat betreft de main story, ik vond 'm een beetje matigjes beginnen maar naar mate het spel vorderde, begon het me meer en meer te trekken. Het einde maakte het voor me wel waard. Al met al toch een geslaagde game voor mij. Met heel veel zin begonnen aan deel 2, maar ik hoor meteen dat Cole een andere stem heeft dus 't begint al een beetje met een domper...

InFamous 2 (2011)

3,5
Nadat inFamous mij positief heeft verrast, ben ik met dit tweede deel begonnen. In de belangrijkste aspecten duidelijk de meerdere, het verhaal all-round boeide me in dit deel veel langer (Good Ending) en grafisch ook erg mooi. Maar op de een of andere manier had ik toch het gevoel dat ik hier een beetje doorheen probeerde te racen, nooit een goed teken. Misschien omdat ik een beetje het been-there-done-that-gevoel had. Hoe dan ook, al met al toch niet zo'n impact op me gehad, maar op enkele gebieden wel beter dan zijn voorganger. Het einde daarentegen (Good Ending) was wel heel mooi.

Twee weken geleden had ik echt geen zin om aan inFamous te beginnen, maar nu kan ik niet wachten op Second Son.

Injustice: Gods Among Us (2013)

Alternatieve titel: Injustice: Gods Among Us - Ultimate Edition

3,0
Zojuist de main story uitgespeeld. En laat ik voorop eigenlijk zeggen dat ik absoluut geen fan ben van fighting games. Technisch zou ik het dus niet weten, maar ziet er lekker vloeiend uit en ik denk dat je je geluk niet op zou kunnen als je fan bent van zowel DC Comics als vechtspellen. Elke held/slechterik heeft dus zijn of haar eigen finishing moves en de meeste zien er vet uit.

Qua verhaal vond ik het tof om ze allemaal tegelijk te zien, voor de rest natuurlijk cliché maar soms toch wat onverwachte momentjes. Eigenlijk een "te goed" verhaal voor een vechtspel als 't aan mij ligt. Had liever dat het gewoon een game á Arkham geweest was, fuck.. dat zou tof geweest zijn. Maar al met al ben ik 'm overmorgen bij wijze van spreken al vergeten. Genre is dus niet mijn ding, maar voor vechtliefhebbers zeker het proberen waard.