menu

Via deze pagina blijf je op de hoogte van recente stemmen, meningen en recensies van Miss.Blonde. Standaard zie je de activiteiten in de huidige en vorige maand. Je kunt ook voor een van de volgende perioden kiezen: januari 2022, februari 2022, maart 2022, april 2022, mei 2022, juni 2022, juli 2022, augustus 2022, september 2022, oktober 2022, november 2022, december 2022, januari 2023, februari 2023, maart 2023

Life is Strange: Before the Storm (2017)

13 februari, 12:32 uur

De eerste episode gespeeld, was wel leuk, maar niet heel bijzonder. Ik weet ook niet hoe interessant je het kan maken aangezien dit zich in het ''verleden'' afspeelt. Er kunnen geen grote verrassingen of twistwendingen komen, aangezien je weet hoe het verhaal zich zal ontwikkelen en hoe het zal eindigen. Je weet dat Rachel dood zal gaan en Chloe ook (mits je in het eerste deel koos om haar te laten leven). Met die gedachte maakt dit het spel wat zinloos. Het focust dus alleen om de momenten samen met Rachel en de avonturen die ze beleven waarbij je wel keuzes kan maken.

Chloe vind ik daarentegen wel een stuk interessanter om te spelen, aangezien ik Sam wat saai vond. Je kan met Chloe wat leukere wendingen creëren, omdat ze zo rebels is en schijt heeft aan alles.

De 2de en de 3de episode kan ik op één op andere manier niet downloaden terwijl ik wel het volledige spel heb gedownload. Er staat dan steeds dat ik de Season pass heb gedownload waardoor dit conflicten geeft. Als ik dan de add-ons wil toevoegen lukt dit ook niet. Vreemd. Dus ik weet niet of het helemaal zal kunnen spelen.

» details   » naar bericht  » reageer  

Life is Strange (2015) 3,0

Alternatieve titel: Life is Strange: Remastered, 4 februari, 20:20 uur

Al heel lang op het oog om te spelen, maar het voldoet niet helemaal qua verwachtingen helaas.

Het is een leuk spel! Daar is geen twijfel over mogelijk. De beleving is mooi gedaan, erg filmisch, het zit goed in elkaar en het verhaal is interessant te noemen. Alleen het pakt me niet helemaal. Het terugdraaien en doorspoelen van de tijd vond ik erg eentonig en op sommige momenten erg vervelend. Soms is het nodig om dit meerdere keren te herhalen om tot een volgende stap te komen of om meer informatie te verzamelen. Hierdoor krijg je soms steeds hetzelfde gesprekje te horen en dat hoef ik niet 4 keer achter elkaar te zien. Nu weet ik wel wat hij toen heeft gezegd. Ook het keerpunt in het spel dat je de vader van Chloe kan redden en ze hierdoor in een andere werkelijkheid komt vond ik niet helemaal geslaagd. Ik snap het idee erachter en de emotie, maar het haalt je helemaal uit het oorspronkelijke verhaal. Ook zit er een bug in het spel als je David zijn computer wil doorzoeken. Als de laptop eenmaal geblokkeerd is kan je geen kant meer op en moet je het spel herladen.

Visueel ziet het erg heel slecht uit eigenlijk. Ik zie dat het een spel is uit 2015, maar dan verwacht je echt veel meer. Ik dacht eerst dat het een spel was uit 2007 - 2009 ofzo. Het leken wel Sims 2 of 3 poppetjes.

De leuke kanten? Warren bijvoorbeeld (echt een schatje). Het tienerverhaaltje dat me aanspreekt op de universiteit enzovoorts. De keuzes die je kan maken hebben naar mijn idee wel grote invloed op het verloop van het spel.

» details   » naar bericht  » reageer