menu

Hier kun je zien welke berichten Vincentvalentine als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Munchables, The (2009)

3,0
Ookal heb ik de game pas sinds dinsdag ik ben nu al zo ver dat ik kan oordelen.

Deze game is eigenlijk vooral voor kinderen bedoelt maar toch was ik hier al heel lang nieuwschierig naar. Zoals jullie misschien al wel weten hou ik welleens van gekke, kleurig games die eigenlijk nergens overgaan. De game heeft me niet teleurgestelt. In het begin kun je kiezen tussen twee characters en je kunt ook tussen de levels door verwisselen van character als je dat wil. Daarna moet je een tutorial doen en daarin vond ik de gameplay minder soepel lopen dan toen ik eenmaal in een level zat. De graphic zagen er ook niet slecht uit.

Overgens is het niet altijd mogelijk om voor een vijand weg te lopen als je een lager level bent. Wat je beter kunt doen is de vijand aanvallen zodat het meerdere zwakkere vijanden worden en ze dan op te eten. De moeilijkheids graad ligt op kinder niveau maar dat is ook logisch.

Qua inhoud kun je natuurlijk beter een ander spel kopen maar als je een game wil waarbij je niet hoeft na te denken dan is dit een goede game.

Ik geef hem 3*

Ik speel dit spel trouwens met een GC controller.

Time Hollow (2008)

Alternatieve titel: Time Hollow: In Search of the Taken Past

4,0
Dit is een vermakelijke point and click game in anime style.

Het is verhaal leuk bedacht. Het verhaal zit goed inelkaar het is alleen soms even puzzelen hoe je sommige problemen op moet lossen. Ik vond zelf met name hoofdstuk 5 lastig. Er zijn 6 hoofdstukken en twee korte prologen, met een hoofdstuk ben je ongeveer 30 tot 60 minuten bezig. Het enige wat ik niet begreep in de game was de laatste stukje: Ethan is dan weer terug in het 'heden' en als hij naar school gaat komt hij een meisje tegen die precies op Kori lijkt.

Wat wel een nadeel is, is dat deze game in de winkel €30 is en dat vind ik best veel voor een game die je in een dag uit kan spelen. De replay waarde is ook niet echt hoog. Altans misschien wel als je em weer een heletijd niet gespeelt hebt.

De graphics vind ik best mooi voor een DS game en de controles werken ook prima dus slecht is deze game zeker niet. Ik vond het zelfs enorm jammer toen de credits in beeld kwamen en dat heb ik niet snel bij een game.

Ik geef deze game 4*