menu

Hier kun je zien welke berichten MokumsKid als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Call of Duty: Black Ops (2010)

5,0
Beste Call of Duty die er tot nu toe is.

Was zelf al redelijk enthousiast over de vorige delen, maar mijn Xbox heeft vooral last gehad van MW2 (want die is inmiddels kapot gespeeld ). Wist natuurlijk dat dit deel eraan zou komen en was zelf laaiend enthousiast natuurlijk!

Dag voor de release ben ik naar het launch-event geweest in Amsterdam (vooral omdat het om de hoek lag) en toen ben ik pas tot de conclusie gekomen dat dit dé game van het jaar wordt.

Er zit eindelijk achter de campaign een verhaal, waar ik op zich erg blij mee ben. Verhaal is niet kort, goed te volgen en lekker veel actie, top! Zombie-modus is een leuke toevoeging, maar heb ik verder weinig gebruik van gemaakt. Waar het mij natuurlijk vooral om gaat is de multiplayer-mode. Ben erg blij dat er een munteenheid in het spel zit, wat ten opzichten van MW2 een groot verschil is. Contracts is slim en leuk gedaan, en verder dat alles gekocht moet worden plus het zelf aanpassen van je mannetje, wapens etc. is erg gaaf gedaan!

Het enige minpuntje aan dit spel is (wat vooral voor mij erg vervelend is) is dat ze de sniper redelijk verneukt hebben. Plus het feit dat je nog ontzettend last hebt van campers, maar dat valt bijna niet te voorkomen voor online games. Oh, bijna vergeten, dat het regelen van mappen in de multiplayer-modus erg slecht is geregeld, soms krijg je dubbele maps (terwijl je die al heb gespeeld) plus de meest onnozele respawn plekken, jammer!

Erg goeie game! Lekker strak, heerlijk uitgewerkt. Beste die er tot nu toe is! Toepasselijk (op de enige minpuntjes na) 5 sterren.

Grand Theft Auto: San Andreas (2004)

Alternatieve titel: GTA: San Andreas

4,5
Ik weet nog goed dat ik te jong was voor deze game en dat mijn vader (nu gescheiden dus) de game had afgepakt, balen! Want deze game vond ik vroeger (en nog steeds) echt vreselijk vet!

Qua opties is dit wel overduidelijk de beste GTA ooit gemaakt, je kon er zoveel doen, jezelf trainen, zwemmen, auto's pimpen en zo kan ik nog wel even doorgaan. Qua graphics, tja, wat verwacht je anders van de game-industrie in 2004. Voor die tijd dus het ultimatum dat is gehaald, dus wel'n dikke 9. Verhaallijn vond ik zelf wel tegenvallen, vele vragen waren onbeantwoord, of te snel beantwoord of vaag beantwoord, had natuurlijk wel wat beter gekund. Verder de charater (CJ) was wel 'oké'. Paste wel goed bij het verhaal en was niet vervelend te besturen. Verder vond ik het overload aan mods voor de pc echt een pluspunt, echt gaaf!

Als ze nog een GTA maken, met de opties van SA, een nieuwe duidelijke verhaallijn, goeie charaters en de mogelijkheden qua design van het heden, krijgtie' van mij de dikke vijf sterren, voor nu, 4.5.

Gespeeld op Xbox, PS2 en PC

New Super Mario Bros. Wii (2009)

5,0
Ben niet zo gesteld op de Wii, maar waarom ik alleen al dat ding zou aanschaffen is vanwege de supergave Mario games die uitgebracht worden.

Heb het bij een goeie vriendin gespeeld, en ben er niet vanaf te slaan. Erg gaaf, niet te lastig - niet te moeilijk, leuke worlds (sommige vallen af, maar dat hoort er ook tussen). Maakt je verwachtingen waar!

Volle vijf sterren voor deze game!