menu

Hier kun je zien welke berichten Hedgehog als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

God of War III (2010)

Alternatieve titel: God of War III Remastered

5,0
"The hands of Death could not defeat me. The sisters of fate could not hold me. And you will not see the end of this day. I will have my revenge!"

De God of War serie is en blijft geweldig, dus heb ik dit spel een tijd geleden gekocht. 't Was duur, dus ik wist niet of het wel de moeite waard zou zijn, met 70 euro kan je andere, veel meer gebruikvolle, voorwerpen kopen. Aangezien ik een GoW fan ben toch maar gekocht. En dit spel is écht nog veel beter dan ik verwacht had. Al vanaf de eerste minuut zuigt het spel je uit de realiteit en kruip je in de huid van de gewelddadige Spartaan; Kratos. Al vlug moest je vechten tegen de eerste god Poseidon. Die ging makkelijk en snel, wat best wel jammer is. Het gevecht zou best iets langer mogen duren, en wat moeilijker. Dat de bazen erg snel afgemaakt worden, dat is dan het enige minpunt dat ik kan opmerken aan dit spel. De graphics zijn verbazingwekkend en de gameplay is super (Behalve dat het spel iets te gemakkelijk is zoals ik al zei, maar dan moet je maar op Titan of Chaos spelen). Het verhaal is zoals elke GoW uitstekend, en het plaatje klopt helemaal. Ben ook groot fan van het Grieks/Mythologisch sfeertje. Zo wel bij verhalen, films en ook bij games dus. De karakters, verhalen en architectuur boeien me stuk voor stuk. Dus dat was dan ook al geen misser vind ik. Het spel speelt goed door en je kan er gerust een stuk of drie uur op zitten als je de tijd uit het oog verliest. Geweldig verhaal, goede gameplay, uitstekende graphics en de karakters zijn ook altijd interessant.

Legendary (2008)

Alternatieve titel: Legendary: The Box

3,0
Verslavend of goed zou ik het nu ook weer niet noemen. Het gewoon zo'n lastig spel. Jammer, want het verhaal vond ik echt interessant, de graphics doen het gewoon niet en het verhaal is gewoon saai na een tijd. Het is de hele tijd lopen, schieten, lopen, schieten. Er zitten amper moeilijke puzzels in. Soms eens een moeilijk baas gevechtje, wat het spel al wel een stuk beter maakt. Er zit gewoon weinig karakter in, en dat vind ik jammer. De reden waarom ik voldoende geef is voor het verhaal, de monsters en omdat het goedkoop is. Voor 10 euro was het zijn geld wel waard, maar het blijf een matig spel. Wel leuk om te zien hoe al die steden en plaatsen in de wereld (New York, Londen...) er uit zien als het verwoest word door moordzuchtige griffioenen, weerwolven, minotaurussen enzo. Als er een volgend deel kom zal ik overwegen om te kopen. Hangt af van prijs, reviews, verhaal enzo. Als het spel een 6/10 krijgt en 60 euro kost moet iedereen hier wel gek zijn om het dan te kopen.
Trouwens, die Nari wezens of hoe ze ook heten zijn walgelijke dingen.