menu

Hier kun je zien welke berichten JustMike als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Witness, The (2016)

2,0
Inmiddels slechts een uur of twee erop zitten, maar het einde is bereikt voor mij. Toch grappig hoe meningen kunnen verschillen (en de mijne in dit geval afwijkt van de standaard).

In het begin kom je een wereld binnen waar je elke kant op kan. Er is geen richting, geen duidelijkheid en je moet alles voor jezelf uitzoeken. Ik had hier persoonlijk veel problemen mee omdat ik bij puzzels terechtkwam waar ik op zeer frustrerende wijze niet uitkwam. Deze puzzels heb ik verlaten en wanneer ik uiteindelijk een puzzel (of puzzels) opgelost heb is er geen feedback, geen beloning en voelt het voor mij nutteloos.

Ik kan dit spel aanraden aan mensen met veel geduld, een liefde voor het gebrek aan een leercurve en gebrek aan verhaal (in ieder geval in het begin van het spel). Dit is uiteraard een grap (en verwerking van mijn frustratie), maar zoals duidelijk is uit mijn bericht, is dit helaas geen spel voor mij

World of Warcraft (2004)

5,0
Beste MMORPG ever!

Het is heel leuk dat je door de leuke werelden kan lopen met je beste vrienden, en soms zelf met je eigen vriendin. Ik weet nog dat ik dit heel lang heb gespeeld, ik was maar een gewone speler. Totdat ik de PvP bereikte. Eerdat ik dat had was ik al 80, dus Wrath Of The Lich King was er al. Maar dit spel is gewoon heel goed. Ze kraken het af in serie's, nou afkraken. (TBBT).

Justmikesend The Explorer a.k.a. Main Char.
Ik speelde eerst met een troll, ik was een warrior, toen ik 80 was, wat wel heel lang duurde, speelde ik wel goed. Maar ik kwam erachter dat warriors niet zo heel erg goed waren in PvP maar wel veel DPS (damage per second) kunnen hebben in Dungeons. Als je ze in Fury zet. Dus dat deed ik en uiteindelijk werd ik al stukken beter, dan in Protection. Maar toen waren er ook nog meer dan 1000 achievements die ik kon gaan halen. Ik begon al met exploren. Exploren was leuk, ik heb alles verkent. Ik kan overal heen vliegen. Wat fantastisch was dit spel. Het was alleen wel veel lopen. Haha. Maar ja. Die titel alleen was niet genoeg, toen ging ik proberen titels te halen als Ambassador, Of The Shattered Sun, Etc. Het was wel mijn eerste character. en wat was alles leuk, gewoon alles ontdekken, nieuwe vrienden maken, guild oprichten. Je steekt er ook zo veel tijd in, niet dat je het binnen 5 uurtjes heb uitgespeeld.

Justmikekill Of Silvermoon
De tweede was een blood elf, en niet zo maar een blood elf. Een blood elf paladin. Het enige ras van de horde dat een paladin kon maken, maar wat zijn paladins goed. Ik was al echt heel sterk zonder best weinig te doen. Je kon in protection een van de beste Tanks zijn. Maar de dps van de Paladin is ook goed, maar niet aangeraden. Ik ben zelf wel een DPS. En ik vind het ook erg leuk, maar het is minder sterk dan prot. Met deze ging ik ook veel titels scoren, maar op dit char was extra leuk. Want je hebt aura's. Bijvoorbeeld: - Protection aura (+1000 armor), Retribution Aura (+100 damage to enemy's), etc. Daar zat er ook een bij, waardoor je sneller rijd op je mount. Dit is dus de perfecte class voor The Explorer. Maar ja, toen was ik het al op mijn warrior. Er was ook een stad genaamd Dalaran. Daar ging ik met dit char een mount kopen van 20.000 gold. Dat was verschrikkelijk veel, dus ik was een van de weinigen in mijn vriendengroep die hem had. Dat was ook wel leuk.

Ik heb nog wel meer characters, maar ik heb nu tenminste een beetje uitgelegd wat je kan doen. Toch wil ik nog even wat zeggen over:

Ambassador Justmike
Dit was een tauren druid. Druids zijn een fantastische class, vooral omdat je in dierenvormen kan veranderen, er was ook een vorm waarbij je 40% sneller gaat dan wanneer je loopt. Dit ras kan erg goed tanken, maar ook erg goede dps. Met magie, maar ook met melee. Je kan in kat vorm onzichtbaar worden. Dat is erg handig, maar alsnog kan je het niet opnemen tegen een rogue. Rogue's die kunnen ook ghewoon zomaar verdwijnen. Rogue's kunnen je zien, als je je verstopt. Maar er is ook een vorm waarin de druid erg goed kan healen, dit ras is dus ook vaak gebruikt als healers, op mijn server waren een paar van de beste healers druid. Maar het echte heal ras is alsnog beter. De Priest. Ik ben nooit echt een healer geweest. Ik ben in deze vorm ook goed gegeared gewoon een kat / beer gebleven. Want dat vond ik de beste vormen. Je armor is ook veel beter in kat en beer. In moonkin (magie) vorm ben je echt heel snel dood, maar je maakt een goede dps. Ik kan ook wat gaan vertellen over mijn dk, maar dat doe ik toch niet.


5.0

World of Warcraft: Cataclysm (2010)

2,0
ik heb hem, maar ik vind het tegenvallen. Ik wou hem heel graag, met worgens en goblins, etc. Maar het heeft ook aardig wat minpunten.

Minpunten
-Talent tree word kleiner, minder goed.
-Pally's worden minder leuk.
-Mage's worden minder goed.

Pluspunten
-Guild achievements.
-Worgens & goblins.
-Level 85.