menu

Hier kun je zien welke berichten JustMike als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Layers of Fear (2016)

Alternatieve titel: Layers of Fear: Legacy

3,0
Toevallig heb ik deze vandaag gespeeld en had hem na zo'n 3 en een half uur uitgespeeld. Voor mij was het een tegenvaller omdat ik meer had verwacht. De sfeer van het spel is goed, maar na een tijdje begon ik me te ergeren aan bepaalde puzzels en glitches.

Het is niet echt duidelijk wat je moet doen en een groot gedeelte van de tijd deed ik maar gewoon een willekeurig iets (180° draaien leek een favoriet van de ontwikkelaars) en vaak was dat precies wat ik moest doen. Ook mistte het spel een interessant hoofdpersonage. Hij is vaak stil en er wordt enkel op een aantal voorwerpen gereageerd.

Ik wil nog wel even de inheritance dlc spelen om het even volledig door te lopen, maar mijn verwachtingen staan in ieder geval niet heel hoog ingesteld.

Life is Strange: True Colors (2021)

4,5
Ik kan zeggen dat ik van tevoren ook erg mijn twijfels had. De kwaliteit van het origineel kan toch niet meer gehaald worden en de "superkracht" van empathie is om te lachen.

Maar het spel bleek toch wel een stuk beter te zijn dan ik had verwacht. Je superkracht wordt uiteindelijk erg goed gebruikt (met impact vergelijkbaar aan het eerste deel), de personages zijn sterk en interessant genoeg om te leren kennen. Het verhaal is niet heel complex, maar dat is geen groot minpunt, want door het goede tempo en de leuke afwisselingen blijft het allemaal erg interactief.

Voor mij is dit het sterkste deel in de reeks sinds deel 1!

Little Hope (2020)

Alternatieve titel: The Dark Pictures Anthology: Little Hope

3,0
Dit was een beetje een tegenvaller voor mij. Had erg genoten van Man of Medan en daardoor waren mijn verwachtingen voor deze game redelijk hoog. Maar het verhaal voelt wat dun aan, de personages zijn minder interessant en ik heb op de pc extreem veel 'game-breaking' bugs gehad.

Ik hoop dat de volgende Dark Pictures beter gaat bevallen en minder bugs gaat hebben