menu

Hier kun je zien welke berichten JustMike als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Halo: Reach (2010)

Alternatieve titel: Halo Reach

4,0
das niet mooi yoshimitsu... Veel suc6 daarmee, hoop dat het snel is opgelost.

Ik vond de besturing een beetje moeilijk, maar toen gingen we in multiplayer spelen en ik was toch beter. Hij werd gefrusteerd maarja. Lol. Maar ik ben nog niet zo heel ver gekomen. Maar de multiplayer is in ieder geval al erg leuk, Het is wel een beetje meer van hetzelfde met Halo. Ik vond de besturing van het autorijden een beetje erg slecht als ik eerlijk mag zijn. Ik botste de hele tijd, en vloog over de kop. Op zich wel grappig. De wapens waren ook erg verschillend, ik heb een paar van mijn favoriete gevonden, ik had ook een wapen gevonden en als ik die gebruikte ging de vijand in 3 schoten dood of zelfs minder. De multiplayer maps zijn wel leuk. Maar dit spel is zeker niet de beste Halo. Vraag je jezelf af hoe ik dat weet. Ik heb verschillende halo's gespeeld bij vrienden. En daar was ik ook niet erg goed, maar het spel zelf is nog echt wel te doen. Ik werd ook wat minder blij van de graphics, jammer. De gebieden vond ik niet zo heel veel aan, in de solo-missies. Maar kijk, de vijanden wel. Het verhaal is ook weer even lekker geen verhaal, haha. Maar dit spel is wel de moeite waard. Het blijft wel leuk eigenlijk naarmate je het speelt, het gaat wel een klein beetje vervelen soms, gevechten van 30 min. minimaal volgens mij. Dat was ietsje minder. Halo is leuk, Halo blijft leuk. Maar het is altijd zo druk. De gebieden hier zijn wat minder dan in de andere delen.
4*

En dan heb ik nog een vraag, nou. Eigenlijk vragen.

Vraag 1: moet je nog multiplayer mappen vrijspelen of moet je ervoor betalen, als er zeg maar een sterretje achter staat.
Vraag 2: Is het online nog leuk, of zijn er bijna alleen maar vervelende gassies? hahaha

Home (2012)

3,0
Lastig spel om iets over te vertellen.. Home heeft een interessant verhaal die je aandacht het hele spel vasthoudt, al is dat maar 1-1.5 uur. Daarnaast heeft het een mooie grafische stijl, simpele besturing en makkelijke puzzels. Maar omdat de game zo kort is en helaas nooit echt van hoog niveau wordt, geef ik het een 3*. Toch vind ik het zeker een aanrader voor fans van indie games / thrillers die even anderhalf uur niks te doen hebben.