menu

Hier kun je zien welke berichten JustMike als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Call of Duty: Black Ops (2010)

4,0
Multiplayer
De multiplayer is EXPRES zo gemaakt dat je slecht bent. En daarvoor moet je perks gebruiken om bijvoorbeeld snel te kunnen rennen, maar als je snel wilt rennen kan je weer niet goed tegen bommen. En als je bijvoorbeeld Killstreaks met 1 kill minder wilt, moet je ook weer van alles inleveren. Hetzelfde geldt voor de bommen. Als je semtex hebt, heb je geen frag, als je flashbang hebt, heb je geen concussion. Als je een jammer hebt, heb je geen claymore. Zo is het nou eenmaal ontwikkeld. De perks kon je wel gelijk op het begin kopen wat het wel iets plezieriger maakte. Ipv dat je dat ook moet unlocken! En ik vindt Prestige uitmelking Moet je 14 keer prestige doen om een goud wapen te krijgen!!! Ja, dikke *****

Call of Juarez: The Cartel (2011)

2,0
Ik had het nog slechter verwacht.
Het verhaal is cliché, vervelend en vrij saai. Elke missie lijkt te veel op elkaar. De graphics waren ook niet om te springen, maar daar kijk ik vrijwel altijd omheen. Dan heb je de characters, die mij niet echt wisten te boeien. En nog niet eens gesproken over het feit dat ze het wilde westen weg hebben gehaald, terwijl het nog wel zo op de cover staat.

En wie had het einde nog niet van kilometers aan zien komen?

+punten


- Punten
-Verhaal
-AI
-Graphics
-Onboeiende Characters
-Wilde Westen Weg
-Te Veel Herhaling

Jammer, ik had er al weinig van verwacht
2*

Castlevania: Circle of the Moon (2001)

Alternatieve titel: Castlevania

3,5
leuk spel.

Ik had hem wel een beetje snel uitgespeeld. Ik weet niet waar dat aan lag. Maar castlevania is altijd wel grappig. Deze was vroeger nog eigenlijk wel leuk. Nu vind ik de nieuwe castlevania beter. Ik vind het altijd moeilijk een verhaal te volgen op de GBA.