menu

Hier kun je zien welke berichten JustMike als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Battle of Giants: Dinosaurs (2008)

Alternatieve titel: Dinosaurs: Strijd der Giganten

3,0
Wat is het verschil tussen deze en die andere?

Battle of giants.
Het is echt heel vermakelijk hoor, grappige missies. Vaak gespeeld. Maar wel snel uitgespeeld. Ik had deze gekocht omdat ik hem een keer bij een vriend had gespeeld. En dat was een aan de ene kant goede maar aan de andere kant slechte keuze. Het was een grappig spel. Maar door de korte speelduur, heb ik hem al snel weer doorverkocht.
Maarja, dat is DS.

Big Brain Academy (2005)

3,5
deze is beter dan Kawashima! Kawashima zag er wel erg leuk uit, met dat 3d hoofdje, maar deze is echt veel beter. Heb me hier mee vermaakt. Leuk, even 20-30 minuutjes per dag lekker je brain trainen. Hier leer je wel een beetje van, maar je moet niet te veel verwachten, je hebt weer veel opties die je kan gebruiken.
Reclame?
Nooit gezien.

Maar ik heb mijn vrienden die dit spel speelden, net als ik. En daardoor kon ik hem. Zoals ik al zei, blijft wel even leuk, maar na een maandje word het minder, ik pak hem soms gewoon nog even en stop hem in de DS. Dat is hij wel waard.
Beat Kawashima!
3.5

Borderlands: Mad Moxxi's Underdome Riot (2009)

1,0
Ugh, wat haat ik deze dlc. Ben gestopt na de small tournaments, omdat de kleine arena's al veel te lang duren. Ik vond het best grappig beginnen, maar omdat het vechten zo lang doorgaat, gaat het snel vervelen. Je krijgt GEEN exp voor de kills en de loot was 9/10 keer zwak. Het enige dat ik wel leuk vond aan de arena's was het feit dat er modifiers waren. In de laatste arena kon je door de Low Gravity-modifier in een gedeelte van de map komen waar de developers je niet gepland hadden.

Maar het zou borderlands natuurlijk niet zijn zonder glitches. Zo was er een vandaag een glitch bij mij en mijn co-op partner, waardoor er geen nieuwe wave startte. Ongelooflijk vervelend, aangezien we al aan het einde van wave 4 in ronde 4 waren.

Gelukkig was de zombie island of dr Ned wel al de moeite waard. Op naar de volgende dlc dan maar..