menu

Hier kun je zien welke berichten L2Pkanslozen als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Call of Duty 4: Modern Warfare (2007)

Alternatieve titel: Call of Duty 4

0,5
Echt knap hoe de makers zo'n onorigineel spel zo goed weten te verkopen.

Spel vereist echt geen enkele vorm van vaardigheid, bevat de meest willekeurige (lees: ondoordachte) maps, een arsenaal aan slecht gebalanceerde wapens en een community met een gemiddelde leeftijd van 15 (en nee dat is ook niet positief, zijn allemaal arrogante koters namelijk).

Ook leuk zijn die achievements, dat werkt namelijk heel goed. Als je het spel diehard speelt unlock je die namelijk allemaal en dat betekent in de praktijk dat iedereen uiteindelijk met alle opties geunlocked loopt en er geen enkel verschil meer is. Er zijn maar een paar goede opties dus veel varieren kan je dr ook niet mee.

Maarja je moet wat om de grote groep casual (lees: oppervlakkige) gamers te bedienen. Ik bedoel Wolfenstein ET kwam ook met ingame achievements en dat trok ook veel mensen aan met xp save e.d. Dat daarmee ondertussen de beste teambased shooter allertijde, Return to Castle Wolfenstein (die voor ET voor alle duidelijkheid), om zeep werd geholpen heeft kennelijk niemand opgemerkt en zeker niemand betreurd.


Erg jammer dat de gemiddelde gamer tegenwoordig alleen maar speelt voor achievements en scorelijstjes .Een dikke en verdiende 0,5 krijgt deze game in ieder geval van mij

Return to Castle Wolfenstein (2001)

5,0
En hier hebben we dus te maken met de beste teambased shooter allertijden.

Geen gezeik geen bullshit, gewoon perfecte gameplay en vooral teamplay.

De game bestaat uit perfect gebalanceerde wapens, maps en modes.

Ik nodig jullie uit gewoon even een filmpje te kijken van een van de betere oldskool wolfenstein clans en je te verbazen over de extreme hoeveelheid vaardigheid, samenspel, tactiek en inzicht die bij een wolfenstein match komt kijken. Nee deze game is niet voor de huidige generatie watjes gamers, maar als je de tijd neemt om m op te pakken ontdek je wat voor een pareltje dit eigenlijk is en hoe doodzonde het is dat call of duty en consorten deze game dood hebben gemaakt.

Bij deze een dikke 5 sterren en een filmpje van de op papier beste WCG game ever: [Rtcw/ Wolfenstein Frag Movie] - Infernsus The Movie - video.google.com