menu

Hier kun je zien welke berichten SuperWasbeer als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Anno 1404 (2009)

Alternatieve titel: Dawn of Discovery

4,0
Ik vind het wel een leuk spel. Ik mis alleen nog wat diepgang. Maar het is natuurlijk altijd leuk om iets op te bouwen(maar nog leuker om iets te slopen!).

Assassin's Creed (2007)

Alternatieve titel: Assassin's Creed (Director's Cut Edition)

2,0
Mooie graphics en een behoorlijk verhaal. Echter daarmee is ook alles gezegd. Het spel is veel te repititief waardoor het al heel snel saai wordt. Het menu vind ik ook absoluut niet praktisch hoewel het wel bijdraagt aan de verhaallijn. Het spel wordt vooral saai doordat het veel te gemakkelijk is. Je klimt overal zo op, maait alle wachters neer ook al zijn ze met een heel leger. Je hebt bovendien veel dezelfde saaie missies. Het enige wat nog goed is aan dit spel is misschien de omgeving en dus het verhaal. Maar ik zou het absoluut niet kopen. Na 2 keer spelen heb je het beste wel gezien.

Fallout 3 (2008)

4,0
Dit spel is echt een aanrader voor de fans van obilivion. Je krijgt soms meer het gevoel dat het een opvolger is van obilivion elder scrolls dan dat het een opvolger is van fallout 2. Ik heb me met het spel lang kunnen vermaken. Echter je moet wel geduld hebben want dan is het echt een goed spel.

World of Goo (2008)

Alternatieve titel: Goo no Wakusei

4,5
Leukste puzzelgame die ik heb gespeeld. Echt zeer varierend en vermakelijk. Echterik moet wel toegeven dat ik niet veel andere puzzelspellen heb gespeeld.