menu

Hier kun je zien welke berichten JustinW als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Battlefield: Heroes (2009)

3,0
Heb het een tijdje gespeelt toen mijn BF2 disc kapotwas en ik een nieuwe moest kopen. Maar erg beperkt als je niks koopt via de online shop. Daarintegen is het voor een gratis game, wel een verdomd goede cartoon achtige shooter.

* * *

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2009)

Alternatieve titel: Call of Duty: Modern Warfare 2 - Campaign Remastered

3,5
Modern warfare 2

Best een goede game, omdat ik na een hele lange tijd BF2 gespeeld te hebben iets anders wou lag dit voor de hand.

Maar een groot minpunt:
De hackers, de glitches en etc. Echt elke game die ik binnenkom op de pc zijn wel een paar hackers. En dat vind ik zo slecht van IW. Er word pas na een maand of 2 iets gepatched. En daarom ga ik binnenkort weer zo snel mogelijk naar de Battlefields want COD zuigt in dit opzicht heel hard.

FIFA 2000 (1999)

3,0
wat een tijden lekker voetballen op de Playstation, kon ik nog maar eens terug.

Gadget Tycoon (2001)

Alternatieve titel: Factory Tycoon

2,0
Toch nog wel te doen. Je vermaakt je er wel een paar daagjes mee. Je kantoren upgraden het heeft wel iets maar niet erg bijzonder.
* *

Grand Theft Auto IV: The Ballad of Gay Tony (2009)

Alternatieve titel: GTA IV: The Ballad of Gay Tony

4,5
Toch wel de beste DLC tot nu toe met Undead Nightmare. Het is in feite gewoon een super nieuwe verhaal met nieuwe features. Niet zoals we nu bij L.A. Noire zien, dat is gewoon een extra zaak. Deze game voelt echt aan als een nieuw avontuur en niet iets dat bij de release van de hoofdgame is achtergehouden. Lost & Damned is overigens net zoveel fun als deze.

Homefront (2011)

4,0
Toch een 4 voorlopig. Ook al is het spel grafisch onder de maat, het is toch een verademing naast een COD. De SP is kort, maar de Multi-player is erg goed speelt soepel. Uitstekende hitmarker.

Ik vermaak me er in ieder geval mee. Want COD zal ik niet snel meer spelen.

James Cameron's Avatar: The Game (2009)

3,0
Niet erg slecht zoals ik verwachtte, maar nog steeds niks bijzonders. Kreeg in het begin een beetje een GTA gevoel in Pandora. Maar helaas verdween dit al snel.

L.A. Noire (2011)

4,5
Geweldige game is L.A. Noire geworden. Toch is het te ruw om 5 sterren te geven. Er zitten wat bugs en foutjes in. Zowel op technisch als op het gebied van verhaal en gameplay. De detective auto verschijnt zomaar terwijl je toch echt in een andere auto naar de crime scene reed. De wapens willen nog wel eens moeilijkheden geven als je je wapen herlaad in een cutscene nadat je de verdachte hebt doogeschoten.

Als je bijvoorbeeld voor de LIE button kiest en vervolgens een bewijs aanklikt dat volkomen logisch is volgens jij en ook volgens anderen(wat vrienden kwamen op dezelfde conclusie neer) geeft hij toch aan dat het bewijs onvoldoende is en je een andere optie had moeten kiezen. In een vervolg(?) zou ik graag wat meer mogelijkheden willen zien die tot een goed antwoord kunnen leiden.

Toch blijft het nog een geweldige game. Toen ik hem kocht moest ik even een stap terugdoen qua snelheid. En vond ik met name de Homecide Desk wat te repetitief. Maar toen ik de game na een week vakantie weer oppakte en de Vice en Arson desk afgerond had, kreeg ik een voldaan gevoel. Veel mensen vinden de Homicide Desk de leukste. Ik vond vooral de afwisseling in de laatste 2 veel interessanter.

Het voelt een beetje aan als een Episode van CSI of een film waarin jij het bepaald. Meestal had ik wel vier sterren. Maar het is 2x voorgekomen dat ik toch de verkeerde te pakken had. Die cases ga ik binnenkort maar eens overdoen. Het ondervragen was soms wel eens moeilijk en aangezien je nooit een 2e kans krijgt is het wel eens frustrerend omdat ik na een paar seconden het goede antwoord met bewijs wel wist. Met die points zou je misschien ook een fout antwoord kunnen overdoen. Hierdoor liep ik bij wat cases vast terwijl ik wel de grote lijn wist.
Dat je onderweg nog wat acteurs herkent is altijd leuk zoals bijvoorbeeld een Greg Grunberg die een verdachte speelt.

Het is geen GTA geworden waarin je detective speelt in plaats van Badguy. Het is een game opzich. Het ziet er prachtig uit. En heb eigenlijk wel zin om deze game op mijn binnenkort nieuwe pc te spelen zodat het er nog beter uitziet als op mijn 360.

Rockstar blijft toch kwaliteit afleveren en heeft er goed aan gedaan Team Bondi de steun(zetje) te geven om een topgame te maken. Op mijn 360 word toch wel 70% van de tijd een Rockstar game gespeelt. Voor de rest is het een shooter zoals Homefront. Want met COD ben ik echt klaar en ik speel de meeste shooters op de PC.

Na deze game word het toch echt wachten op BF3.

Left 4 Dead 2 (2009)

4,0
Heerlijke knal game, altijd in de sale bij steam en voor een paar euro zeker wel een aantal avonden dom knallen met een party van 4.

Mass Effect (2007)

3,5
Mass Effect was eigenlijk nogal langs me heengegaan. Ik speelde ook niet veel RPG's. Al is Mass Effect 1 geen hardcore RPG. De optie's zijn beperkt en linear evenals de game. Gelukkig is het verhaal erg sterk en de verschillende keuzes die je kan maken geven ook een leuk effect. Zoals men al zegt is de Mako ronduit kut.

Ben puur voor de Main Story gegaan omdat de zij missies volgens velen niks toevoegen. Misschien dat ik die bij Mass Effect 2 wel een kans geef. Gaan dan ook snel aan het volgende deel beginnen.

Deze game is qua gameplay nogal wat ruw maar heb dan ook vertrouwen dat dit in de volgende delen ruimschoots goed word gemaakt.

Need for Speed: Undercover (2008)

3,0
Veel minder als underground 2 maar heb me er wel meee vermaakt.

Pokémon Sapphire (2002)

Alternatieve titel: Pocket Monsters Sapphire

4,5
Helemaal kapotgespeeld, samen met vrienden op vakantie constant ruilen. Alle dingen die je kon halen etc. gehaald. Doet me terugverlangen naar die tijd.

Project Gotham Racing 2 (2003)

3,5
Raakte wat ondergesneeuwd bij mij. Kreeg ik toentertijd bij mijn xbox. En dit is in feite al te realistisch voor mij. Weet niks van auto's en van een dikke bak gaat mijn mond niet open staan. Dus ik ging meer voor de arcade achtige Need For Speed serie. En dan voornamelijk Underground 2. Voor mij het enige en beste race spel ooit, wat ik lang heb gespeeld.

RuneScape (2001)

4,5
Geweldig veel mogelijkheden voor een internetspel. helemaal als je hem op HQ speelt valt het nog wel mee. Heb dit toch 1-1.5 jaar helemaal kapotgespeeld met veel vrienden.

Maar flop 100

Sims 2, The (2004)

4,5
In het begin niet zo enthousiast over dit spel. Maar met de uitbreidingen gaan het maken heb ik het weer weken gespeeld. Ik hou van dit soort games. terwijl ik normaal alleen maar Hardcore shooters speel.

Totaal eens met je wii. Zie ik vooral bij mijn zus. Pakt het een keer op en paf ze speelt het 1 week fulltime

Sims 2: Open for Business, The (2006)

Alternatieve titel: Sims 2: Gaan het Maken

4,5
Zoals velen denk ik, de favoriete uitbreiding. Je eigen Business aan huis of in de stad. Je kan alles te koop zetten, personeel inhuren. Enig minpuntje is dat als je aan huis een bedrijf begint je veel dingen niet kan verkopen die je in de stad wel kan.
Buiten dat een heerlijke uitbreiding

Stronghold Crusader (2002)

Alternatieve titel: FireFly Studios' Stronghold Crusader

4,0
Geweldige Crusader mode, je eigen kasteel bouwen en je eigen dorp opbouwen dit zocht ik in veel games maar in veel games bouwde je kant en klare kastelen hier niet je kon een groot kasteel maken of een compact, met gracht enz.

XIII (2003)

Alternatieve titel: XIII Classic

5,0
Super game, helemaal kapotgepeeld. Met 4 controllers aangesloten op mijn XBOX en knallen. Toendertijd echt heel veel gespeeld. En naast MOH:europian assault de meest gespeelde game op de XBOX