menu

Hier kun je zien welke berichten Assume als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Call of Duty: Black Ops (2010)

3,0
Ik heb net mijn gezicht open gekrabd, puur omdat dit spel zo slecht is en een flop is, een 2,0 van mij en van alle andere slimme stemmers. Dit spel heeft mij nu al meer dan 750 euro schade gekost. Ik ben helemaal klaar met Black Kots. De volgende Call of Duty geef ik een nieuwe kans.

@ hierboven. Je moet blij zijn dat je geld krijgt voor je ''nepbaantje'' ik werk in de kippenfabriek en krijg er niks voor. Ik maak er eigenlijk alleen maar verlies mee. Tijd voor geld heb ik niet. Wel kan ik games kopen en mijn schades betalen. Maar ik vind 140 - 160 euro echt teveel voor een 12, bijna 13 jarig meisje. We kunnen nu wel verder ontopic gaan denk ik?

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2009)

Alternatieve titel: Call of Duty: Modern Warfare 2 - Campaign Remastered

3,0
Echt nog nooit een spel gezien met zoveel bugs. Er klopt niks van. Campaign is ook heel erg saai. Multiplayer is hetzelfde als cod4 maar dan verbugged. Special ops geeft alleen maar verbindingsproblemen en niet alleen bij mij. Maar alsnog een 1 omdat ik de graphics goed vind.

Lalaloopsy (2011)

2,5
Moet ik hier nu blij van worden? Dat zoveel mensen dit spel hebben gekocht verbaasd me. Ik heb hem bestelt voor 35 euro maar ben absoluut niet tevreden. Het lijkt wel een spel voor kleine kinderen, maar die zullen hier denk ik ook geen moer aan hebben.

Een krappe voldoende.