menu

Hier kun je zien welke berichten FDB92 als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Tekken 3 (1997)

5,0
Geweldige game !

Als kleine jongen heb ik deze game echt helemaal grijs gespeeld. De graphics waren schitterend, de characters waren fantastisch, het speelde lekker en het was bovendien zeer verslavend. Al met al een van de beste games ooit gemaakt voor de Playstation. 5 Sterren.

Touch Darts (2008)

3,5
Echt een vermakelijke game !

In het begin is het nogal moeilijk om met je stylus je darts met nauwkeurigheid te gooien. Een dart die bedoeld was voor de triple 20 eindigde dan ook meestal in de double 20 of zelfs niet eens in het bord. Maar na een tijdje te hebben geoefend ging het steeds beter en begon ik er ook plezier in te krijgen. Na een half uur was mijn eerste 100 score een feit, en durfde ik het aan om met de carrière mode te beginnen.

In de carrière mode kan je verschillende toernooien spelen, die zijn onderverdeeld in Rookie, Amateur, Pro en Expert. Uiteraard begon ik gewoon bij rookie, wat ook weer is onderverdeeld in 3 verschillende locaties. Het verbaasde me hoe makkelijk het was en al na 10 minuten had ik alle 3 de toernooien gewonnen. Tijd voor stap 2, amateur stand. In de amateur stand worden de locaties ook weer groter, zo speel je in rookie stand nog in je kelder of slaapkamer, nu speel je al in cafés en restaurants. Een groot verschil tussen de 2 moeilijkheidsgraden is er echter niet.

Bij Pro is er wel een groot verschil en wordt het ook echt moeilijk. Je tegenstanders gaan gerichter op de 20 gooien en de doubles worden ook makkelijker gegooid. Expert is natuurlijk alleen voor diegene die echt goed overweg kan met de stylus en vereist enige uren aan oefening wil je die verslaan.

Verder bevat het spel ook andere uitdagingen die bestaan uit minigames. Bekende spellen zoals rond de wereld en killer kunnen gespeeld worden in verschillende niveaus.

Ook bevat het spel een aantal andere opties. Zo kan je je character veranderen, je darts aanpassen en je prijzen bekijken. Ook is er een multiplayer mode waarbij je met 3 vrienden tegelijk kan gamen. Echter moet dit wel op dezelfde Nintendo DS worden gespeeld.

De graphics van het spel zien er bijzonder mooi uit voor een Nintendo DS spel. In het touchscreen zie je het complete dartbord staan met de hoofden van de spelers en het aantal darts dat je nog over hebt. In het bovenste scherm zie je de score en het beeld van het dartbord vergroot om zo nog beter te zien waar je darts eindigen.

Het geluid is ook niet slecht. Zo hoor je mensen juichen zodra je 100 of hoger gooit en hoor je ze gillen als je een double op een haar na mist. Je hoort zelfs je af en toe iemand hoesten of praten tijdens een wedstrijd, wat best humoristisch is.

Al met al een zeer leuke, verslavende en grappige game. 3,5 Sterren !