menu

Hier kun je zien welke berichten Musique als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Def Jam: Fight for NY (2004)

Alternatieve titel: Def Jam: Fight For NY: The Takeover

4,0
Dit is het beste spel uit de reeks. Dit mede door de sterk aanwezige grimmige sfeer en omdat de gameplay hier het best is gebalanceerd. Niet moeilijk doen op de knoppen of (lame-ass) scratches. Genoeg karikaturen om uit te kiezen en nog vele combo's om voor een flinke tijd zoet mee te wezen. Af en toe is het spel hinderlijk lastig en het begin gaat wat stroef maar resulteert dit tot een goed spel. Het verhaal is flinter dun maar dat boeit niet echte. Gewoon vechten in de meest toffe interactieve arena’s die allen z’n hindernissen kent. Alles is mogelijk van knuppels tot auto deuren tot het publiek dat een handje helpt en een rijdende metro. Een zeker groot pluspunt is dat je hier je eigen karikatuur kan maken. Dit is vooral fijn voor de niet hiphop fans. Haat je een bepaalde rapper, mep hem of haar hier verrot.

Guitar Hero World Tour (2008)

Alternatieve titel: Guitar Hero IV

3,5
Het is een erg vermakelijk spel dat iedere huisvrouw kan veranderen in een rockster. Het eet hele uurtjes op met name in avonden mede omdat de nummers best lang duren. Rock alleen of voor het ultiem genot met 3 andere vrienden.

+
Een vrij groot catalogus aan een variatie van nummers. Voor zowel de diehard rocker als de casual muziekluisteraar. Het is effen inkomen maar als je eenmaal bent gewend dan geeft het gitaartje je een epische belevenis.

-
De houdbaarheidsdatum is toch vrij laag. Als linkshandige zijnde is het toch net effen iets lastiger. Als je de eerdere delen al eens heb gespeeld dan is dit geen wereldschokkend verschil. Enkel als je de gehele box set heb dan kun je het uiterste uit dit deel halen. De prijs daarvan is daarnaast best hoog.

Conslusie: Vooral leuk voor mensen die de serie nog niet kennen. Na een week lang rocken is wel leuk geweest en dan verdwijnt het gitaartje per direct in de kast.