menu

Hier kun je zien welke berichten pollewopska als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Anno: Create a New World (2009)

Alternatieve titel: Dawn of Discovery

4,5
Erg leuk vervolg op de fantastische serie op de PC. Er zijn een aantal verbeteringen toegevoegd (bijv. een algemene voorraad, niet ieder eilandje appart) wat de speelbaarheid enorm verbeterd. Ziet er verder ook heel netjes uit.

Deze editie, gespeeld op de DS, kost al snel vele uurtjes......

Fable II (2008)

Alternatieve titel: Fable 2

4,5
Een van de mooiste spellen ooit gemaakt op de Xbox, prachtige sfeer, legio mogelijkheden aan Quest, banen, en andere dingen die in het dagelijkse leven ook gewoon voorkomen.

de unieke eigenschap van het spel dat je keuzes daadwerkelijk verschil maken in vervolg van het verhaal, in uiterlijk en in het gedrag van de A.I. maakt het heel interessant om alle mogelijkheden uit te proberen.

het enige minpuntje dat ik heb kunnen vinden is de beperkte keuze aan wapens, en aan de gelimiteerde verbeteringen van de wapens, maar dat minpuntje verbleekt vergeleken met de rest van het spel.

Kortom, voor iedere XBOX danwel RPG fan een must om te hebben én gespeeld te hebben....

Fallout 3 (2008)

5,0
By Far the Very Best Game of 2008!!!!!

Absoluut het allerbeste spel dat er in 2008 is uitgekomen. En ik denk dat er in 2009 weinig spellen zullen zijn die hier aan kunnen tippen.

Het spel is zó uitgebreid, ik weet niet wat te beschrijven! Zoveel items, lokaties, NPC's, Collectables, Quests, sideQuests, het houdt niet op!

En nu er ondertussen al 5 uitbreidingen zijn, weet ik het langzamerhand zeker, dit spel hoort in de top 5 allertijden.

Mario Kart Wii (2008)

4,5
Hilarisch, tegek voor een avondje heel veel plezier in de kroeg met een stel vrienden.

De singleplayer biedt ook veel mogelijkheden, maar ik ben toch sterk van mening dat dit spel echt tot z'n recht komt in de
multi-player...

alleen jammer dat je niet met de Wii-points meerdere losse banen kunt downloaden... dat was voor de afwisseling nóg leuker!

Prototype (2009)

3,5
In het begin wordt je overrompeld door de fantatische gevechten, opties, de omgeving waarin je je vrij kan bewegen, en de sfeer die is neergezet rondom je heen.

Maar na een tijdje wordt het helaas erg repetetief allemaal, en dat is erg jammer, dit spel had namelijk echt heel veel potentie om een schitterende topper te worden..... beetje jammer....

Maar evengoed, erg leuk om af en toe als een soort van Evil Spiderman door de straten te rennen en met dodelijke agressie een heleboel mensen in kleine mootjes achter te laten...

Red Faction: Guerrilla (2009)

Alternatieve titel: Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered

5,0
Fantastische game om te spelen. Het is heerlijk om te zien hoe realistisch de gebouwen reageren op jouw destructie-methodes, er zit een goede, uitgebreid single-player storyline in, met veel uitbreidingen, extra missies en héél véél ruimte. Ook de Multiplayer biedt een uitgebreid scala aan mogelijkheden. Al met al een echte aanrader