menu

Hier kun je zien welke berichten SonofGod als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Crysis 3 (2013)

Alternatieve titel: Crysis 3 Remastered

3,0
Ik vind deze game vies tegenvallen. Ben nu bij chapter 5 (bijna bij het einde) en heb eigenlijk geen zin meer om verder te spelen.

Deel 1 en 2 vond ik echt veel beter. Ondanks de korte speelduur had ik er veel van verwacht van Crysis 3.

Enige pluspunten zijn Psycho, de boog en de multiplayer (die verrassend goed is).

Minpunten:
Verhaal is boring, campaign is erg kort, het is linear, ai is matig, en de graphics op de consoles vind ik best tegenvallen.

Omgevingen vallen ook tegen. Het jungle achtige New York is niet zo indrukwekkend als ik dacht.

Tomb Raider (2013)

Alternatieve titel: Tomb Raider: Definitive Edition

5,0
Deze game wordt al verkocht door een klein aantal game shops.

Ik heb het spel zelf vrijdag ontvangen.

Ben nu bijna bij het eind. Maar wat is deze game geweldig zeg.

Het heeft veel weg van Uncharted. Alleen is Tomb Raider een stuk opener (Uncharted is lineair). Daarnaast zijn er in Uncharted veel meer scripted shootouts. En in Tomb Raider kan je ook stealthy spelen met je boog. En meer je eigen weg gaan.

Old skool fans zullen misschien licht teleurgesteld raken. Maar ik heb toch wel respect voor de makers van deze game. Ik wist dat Tomb Raider een goede game zou worden, maar zo goed had ik niet verwacht.

Ook de speelduur is super. Ik heb zeker al 12 á 15u gespeeld, en ik ben nu bijna bij het einde denk ik. Als je alle collectables wil verzamelen ben je er zeker 20u mee bezig.

Heeft deze game dan echt geen minpunten ? Nou niet heel veel.

Naja, er zijn niet zo heel veel Tombs (9 of 10 geloof ik). En de puzzels zijn ook niet zo heel moeilijk. Daarnaast vind ik het spel best makkelijk op normaal (met name in het begin). Mensen die een uitdaging zoeken raad ik aan om meteen op hard te beginnen.

Volgens diverse reviews is de multiplayer zwak. Ik heb de multiplayer zelf nog niet uitgeprobeerd (de single player is te verslavend). Maar ik vind het jammer dat er een multiplayer in Tomb Raider zit. Games als Tomb Raider en Uncharted hebben geen multiplayer nodig. Al moet ik wel zeggen dat de multiplayer van Uncharted 2 erg goed was.

Heb het spel nog niet volledig uitgespeeld. Maar ik geef hem nu toch al een 5.