menu

Hier kun je zien welke berichten gotti als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Football Manager Handheld 2010 (2009)

3,0
Vooralsnog ontbreekt bij de Handheld versie de magie die bij de PC versie wel aanwezig was. De grootte van het spel valt namelijk op de PSP nogal tegen. Waar je op de PC letterlijk bijna alles kon bepalen is de PSP versie een nogal karige versie van het origineel.

Wel kampioen geworden het eerste seizoen met Ajax, dat dan weer wel...

3*

Grand Theft Auto IV (2008)

Alternatieve titel: GTA IV

3,5
Van het weekend een behoorlijke poos op de pc gespeeld. Enerzijds is GTA IV een stuk realistischer, visueel veel mooier en kent het een stel enorm welkome aanvullingen (de telefoon en e-mail zijn goud waard). Anderzijds voelde ik van het weekend alleen al zo nu en dan de saaiheid opkomen, als ik alweer ging darten, bowlen of me klem ging zuipen (struikelen over de stoeprand was de eerste keer hilarisch, maar na drie keer heb je dit ook wel gezien).
Vooralsnog blijft San Andreas nog mijn favoriet, alhoewel dat een stuk cartoonesker was dan hier; iets dat mij hier weer meer tevreden stelt. Ik ben er nog niet helemaal uit. Binnenkort maar weer verder spelen...

Grand Theft Auto V (2013)

Alternatieve titel: GTA V

4,0
Erg tof, maar qua verhaallijn uiteindelijk toch niet helemaal bevredigend. Net wat te cliché hier en daar en er wordt echt veel te weinig gedaan met de verschillende verhaallijnen die door elkaar lopen. Wat dat betreft uiteindelijk toch jammer, ware het niet dat de graphics en het overall speelplezier wel heel veel goed maakt.

Hopkins FBI (1998)

4,0
Ontzettend lollige game, een beetje te vergelijken met Full Throttle qua game ervaring. Niet alleen beide point and click game's maar tevens nogal cartoony graphics en soort gelijke humor. Heb 'm nooit helemaal uitgespeeld, maar zou het graag nog eens doen. Eens zien of ie nog ergens te krijgen is.

Voorlopig 4*.

Last of Us: Left Behind, The (2014)

5,0
Hoewel wat aan de korte kant is Left Behind een fantastische aanvulling op de eerste game. Gespeeld nadat ik voor de tweede keer The Last of Us uitspeelde en net als bij de main game zelf, ook deze met kippenvel zitten spelen. Kan niet wachten op deel 2.

Sims 2, The (2004)

3,5
Jammer van het bizarre en tegelijkertijd ook niksige plotje, maar ook op de PSP blijft dit leuk en verslavend. Wel jammer dat het laden gruwelijk lang duurt iedere keer...

Dik 3,5*