menu

Hier kun je zien welke berichten maxo922 als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Dead or Alive: Xtreme 2 (2006)

1,5
Oh best wel grappig voor een uurtje of twee. Vooral in de woeste winteren, fijn om even terug te keren naar je zonnige eiland met mooie beachbabes .
De graphics zijn erg mooi en Volleyball is best leuk om te spelen. Verder zijn Mini-games als Beach Flags en Butt-Battle ook niet vervelend. Helaas slechts tijdverdrijf.

Dit is zoiets van: De pop draagt mooie kleding.....Maar waar is de F***ing POP!

* 1,5

Fairytale Fights (2009)

3,0
Erg geinig spel. De gameplay is goed, alleen begint hij na een tijdje te vervelen. De graphcis zijn wel aardig, vooral de landschappen zijn goed gedaan. De verhaallijn is alleen erg kort. Ook zijn vaak de camerapunten een zooitje. Als je niet uitkijkt val je van een brug af en ben je al je punten kwijt. * 3,0

Heavy Rain (2010)

4,0
Ja ik heb inmiddels kunnen spelen en ik ben eerlijkgezegd lichtelijk teleurgesteld.

Ik ben erg teleurgesteld over de lengte van het spel. Die was veel te kort. Er hadden van mij gerust nog een paar proeven of plottwists mogen zijn. Ik was de tweede dag dat ik ging spelen klaar met het spel. Nou weet ik wel dat er anderen eindes zijn, maar een spel van maar 7 uur vind ik erg kort.

Gelukkig is dat ook echt het enige wat ik er fout aan vond. Voor de rest ben ik erg tevreden over alles. De gameplay, verhaal, keuzes, muziek en graphics waren allemaal zeer goed. Ik heb er verder niets over te zeggen. Tenzij je wilt dat ik alles om de beurt ga opnoemen en dan zeg dat ik het zeer goed vond.

Waarschijnlijk ben ik teleurgesteld omdat ik dacht dat dit spel perfect was. Uiteindelijk is het dat ook wel een beetje, met de nodige haperingen aan het begin an het spel dan (het eerste uur van het spel is saai te noemen) en de speelduur. Ik zou het niet erg vinden als er een deel 2 zou komen. Die zou ik best willen spelen...

* 4,0 voor nu

Mario Kart Wii (2008)

4,0
Coole game met mooie graphics en uren vermaak. Het begint helaas na een aantal cups wel te vervelen. * 3,5

Marvel Nemesis: Rise of the Imperfects (2005)

3,5
Nee, ik heb me hier vroeger helemaal niet mee verveelt. Ik was helemaal niet bekend met marvel-stuff, maar ik vond dit altijd erg leuk. Vooral de vele personages vond ik interessant. De graphics zijn niet bijzonder, maar dat boeide mij weinig aangezien de levels wel weer leuk waren.

Ik heb hier weinig op aan te merken, misschien is opzoeken en herspelen, maar voor nu erg vermakelijk.

* 3,5

Mortal Kombat vs. DC Universe (2008)

Alternatieve titel: MK vs DCU

2,0
Nee, geen goed spel.
Het is erg standaard, en nog redelijk stijf. De personages komen niet goed uit de verf en de besturing is aardig knudde. De score is ook niet echt flitsend. Wel zijn de graphics en de omgevingen mooi. De nieuwe Fall mode tijdens de Arcade is volgens mij best nieuw en vooral vermakelijk.

Verder helemaal niets Bijzonders.

* 2,0 kleine sterren.

OneChanbara: Bikini Samurai Squad (2009)

Alternatieve titel: OneChanbara: Bikini Zombie Slayers

1,5
Niets bijzonders, veel te eentonig

Saints Row 2 (2008)

4,5
Super game. Super Goede en vermakelijke gameplay. Mooie graphics. Zelfs als je het verhaal hebt afgerond blijft het cool. * 4,5

Sims 3, The (2009)

Alternatieve titel: Sims 3, De

4,0
Toch wel erg cool spel.
Wel erg jammer dat je de interieurs van de winkels etc. niet kan zien.
Verder zijn de grapchics sterk verbetert wat toch wel erg fijn is.
Ik zie alleen geen grote verschillen met de tweede sims, dus da's wel minpuntig .

* 4,0

SoulCalibur IV (2008)

Alternatieve titel: SoulCalibur 4

3,5
Zeker een fijn spel voor af en toe.

Nou kan ik me meestal niet zó lang vermaken met een fighting/beat 'em up spel. Wel moet ik dit spel punten geven op veel vlakken. Als eerste springen de graphics er dit keer echt uit. Mooi vloeiend en erg mooi kleurgebruik. Gameplay blijft ook leuk. Enige wat ik moet zeggen is dat ik niet veel verandering zie, vergeleken met Soulcalibur uit 98'. Er zijn natuurlijk wel meer personages, speelvelden en verhaallijnen bijgekomen, maar ik zie weinig nieuwe modus of andere vernieuwingen.

Toch blijft dit een van de betere fighting games in mijn opinie, vervelen zal het nooit doen.

* 3,5

Super Mario Strikers (2005)

Alternatieve titel: Mario Smash Football

3,0
Jammer, dat dit spel vaak in de schadw heeft gestaan van andere mario games. Het is een zeer redelijk spel dat aardige graphics heeft en een vermakelijke gameplay. De bestring is makkelijk en snel onder de knie te krijgen. Het feit dat je niet op die irritante regeltjes van 'echt' voetbal hoeft te letten is erg fijn. Lekker beuken!
Jammer dat ik het na een paar dagen toch echt zat was, het is dus iets te eentonig. Maar ik vind zeker dat dit spel meer aandacht verdient!

* 3,0

Super Smash Bros. Brawl (2008)

4,0
Fantastisch spel, mooie graphics, coole verbeterde verhaallijn, Prachtig aantal karakters. Super spel * 4,0

Tomb Raider: Legend (2006)

4,0
Erg Gave game!

Dit was mijn eerste Tomb Raider die ik speelde. Het heeft mooie graphics en Lara Croft heeft coole moves . De verschillende werelden zijn prachtig weergegeven en het level in de grot en in de ondergrondse kerker vond ik erg spannend. Het enige minpunt aan dit spel is dat het toch wel kort is. Het bevat genoeg werelden, maar de speelduur daarvan is niet lang.

Uiteindelijk een mooi spel geworden die ik vaak opnieuw speelde .

* 4,0

WWE SmackDown vs. Raw 2010 (2009)

4,0
Zeer fijn spel, die op de een of andere manier beter vermaakt dan de 2009 versie.

Sowiezo zijn de graphics sterk verbetert, maar de gameplay is, op een paar nieuwe modes na, hetzelfde. Wel beter uitgewerkt op veel puntne. vooral op de doe-het-zelf modes.

Weinig te klagen over dit spel, dat volgens mij 4 sterren verdient.
gewoon zeer vermakelijk.
* 4,0