menu

Hier kun je zien welke berichten Merijn82 als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Overwatch (2015)

5,0
Was eerst helemaal niet van plan om Overwatch te kopen. Maar hé, soms moet je gewoon eens iets proberen he... Er gewoon blind instappen en ervaren maar. En nu? Nu kan ik niet meer stoppen met spelen.

Ik kan me voorstellen dat deze game op de PC, gameplay-wise, nóg beter tot z'n recht komt. Maar ook de console-versie (PS4 in mijn geval) loopt werkelijk waar als een zonnetje. Ik heb nog geen noemenswaardige online problemen ondervonden. Het speelt gewoon extreem lekker weg.

Daarnaast is 'balans' het toverwoord voor Overwatch. 21 heroes die zo hun ups en downs hebben, maar op het battlefield zorgen voor vele uitdagende en gelijk opgaande potjes. En loopt het even niet? Dan neem je gewoon een ander personage. En leer je daar weer (compleet anders) mee spelen.

Nee dit zal voorlopig niet gaan vervelen, zeker niet nu ik het met anderen speel. Die 5* score die ik uitdeel, geldt dan ook wel voor de ervaring die je hebt als je eenmaal in een goed/leuk team zit. Solo is het nog te wisselend, maar ook dat zal zich wellicht nog wel uitkristalliseren als een grote, steady groep spelers straks overblijft.

Laat alle updates etc maar komen! Competitive play is de eerste belangrijke geloof ik.