menu

Hier kun je zien welke berichten jellecomicgek72 als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Sims, The (2000)

2,0
Ik vond dit voor om precies te zijn 30 minuten leuk en daarna ging de verveling er bij mij inslaan. Dit kwam met name omdat er totaal geen vaart in de Sims zit. (ga aan tafel zitten, haal de krant en ga slapen) na 30 minuten was ik er eigenlijk al weer klaar mee. Kan begrijpen dat mensen dit leuk vinden maar aan mij is dit niet besteed.

2*

Sonic Unleashed (2008)

1,0
Review: Sonic Unleased

Sonic games hebben me nooit zo aangesproken en dat bewijst Sonic Unleased opnieuw. Allereerst de snelheid is eruit gehaald en in sonic games draait het juist om de snelheid. Maar in deze sonic game leek het wel alsof ik een soort van game met RPG elementen aan het spelen was. Ga naar die stad praat met die en die. Heel leuk allemaal maar daarvoor koop je geen sonic spel je koopt een sonic spel voor de snelheid en die zit er nauwlijks in in Sonic Unleased.

Je kunt nu ook veranderen in een weerwolf..... Allereerst waar slaat dat op? Sonic draait gewoon om pure snelheid maar echt die weerwolf loopt en rent zóó sloom. Zelfs me kat van bijna 10 kilo rent nog sneller Ook de muziek in Sonic Unleased is echt afgrijselijk, vreselijk! Het spel probeert door middel van backtracking een langere verhaallijn erin te pleuren maar dat is werkelijk zó saai en slecht uitgewerkt als het maar zijn kan. Je moet ook per se de nachtlevels spelen om verder in die game te kunnen komen want je kunt ze niet skippen. Ook zijn de weerwolflevels veelste donker. heb regelmatig met een zaklamp op me tv moeten schijnen om te kijken wat er nou precies gebeurde op me scherm.

Ook de besturing is echt uitermate slecht. Vooral in de weerwolflevels was er vaak geen doorkomen meer aan door de slechte besturing. En ook Sega waarom hebben jullie er in godsnaam een weerwolf erin gegooid? Om het enger te maken? Want eng was het allesbehalve.

De snelheidslevels overdag als sonic zelf zijn nog wel aardig... maar zó slecht uitgewerkt. Steeds knal je overal tegen op als je aan het racen bent want er staan allemaal dingen op het pad waardoor compleet uit balans raakt als een soort van roadrunner die door wille é coyote te grazen is genomen. Het probleem daardoor is dat je heel moeilijk weer op snelheid kan komen. Sonic had in deze game nog beter mee kunnen doen aan de slakkenrace en zelfs dan zal hij als laatste geeindigd zijn

Blijft er dan nog iets goeds over? JA! de graphics zijn behoorlijk goed en zelfs op de PS2 zag het er prima uit.


Eindbeoordeling:

Graphics: Puike Graphics zelfs voor de PS2 versie

Gameplay: Slakkenracegameplay, sonic die meer loopt dan sprint, niet genoeg sprintplekken waar je overheen kan sprinten, vechten in een sonicgame als een weerwolf? WTF?! slaat helemaal nergens op, muziek is vreselijk, alles is gewoon zwaar kut!

Geluid/Muziek: Zover je krassende nagels op een krijtbord muziek kunt noemen.

Houdbaarheidsdatum: Ik denk dat de meeste gamers dit spel net zo snel uit het raam gooien als dat ze dit spel gekocht hebben.

1* Star voor de moeite

Spider-Man (2018)

Alternatieve titel: Spider-Man: Remastered

5,0
Het verhaal zojuist uitgespeeld en het is een tijdje geleden dat ik zo van een game heb genoten. Het verhaal zat gewoon erg goed in elkaar en de manier waarop de characters hun emoties uiten in deze game in de cutscenes is ongekend. Ik heb net even gekeken en zit op 63% van de game dus er zou nog genoeg te doen moeten zijn in New York dus dat ga ik straks even bekijken, hopen dat dat ook nog een tijdje boeiend blijft. En nu maar hopen dat die sequel niet jaren op zich laat wachten want heb nu al zin om het tegen luitjes als Venom, Mysterio, Sandman, Green Goblin en consorten op te nemen.

Spider-Man 2 (2004)

1,0
Pfff niet al te best dit.

Spiderman 2

Je bent natuurlijk in deze Game Spiderman. Het verhaal is simpel aan het begin klim je een beetje op gebouwen je redt wat mensen en mept wat boeven in elkaar. Dit gaat snel vervelen. Verder vondt ik gewoon dat je teveel van hetzelfde deed. De voetgangers gedragen zich als zombies in dit spel en zien er niet uit. Het spel vondt ik zelf vreslijke Graphics hebben en een ongelofelijke saaie sfeer hebben.
Als je verder in het spel kwam kwam je wat einbazen tegen Dr.Octopus enzovoort. Die Bossfights gingen nog wel.
Verder zijn de controls ook niet al te best. Het slingeren werkte gewoon niet in dit spel besturing was dus uitermate slecht.
Verder was het ook niet echt moeilijk want na 5 uur heb je het wel weer gezien. Ik heb eigenlijk bijna niks goeds over dit spel te zeggen
Niet kopen dus echt geldverspelling. (ik denk ook niet dat iemand zo stom is om hier geld aan uit te geven )

1* ster voor de moeite

Spider-Man 2 (2023)

4,5
Ik heb de game inmiddels uitgespeeld sinds afgelopen donderdag en ja... dit was wederom weer een fantastische ervaring. Niet vernieuwd, nee dat kun je inderdaad zeggen na al 2 delen urenlang rondgeslingerd te hebben. Bij dit deel heeft Insomniac echt alles uit de kast getrokken om er iets spectaculairs van te maken. Wat echt de ster van de game is wat mij betreft is het verhaal, veel interessanter dan de gemiddelde Marvel film die vandaag de dag uitkomt. De gameplay en dan om te beginnen het slingeren door de stad voelt nog beter en vloeiender aan. Ik heb op de performance mode gespeeld en ben ook eigenlijk geen bug of crash of wat dan ook tegen gekomen. Dit lijkt met deze AAA titels ook steeds meer verleden tijd te zijn vandaag de dag. Ook die constante afwisseling tussen de Peter, Miles en zo nu en dan de MJ missies voelde toch redelijk verfrissend aan, het zorgt net voor iets wat meer variatie dan de voorgaande delen. Heb ik dan helemaal geen minpunten? Nou, ik zat nog eens te denken: richting het einde van de game komt de simbiote dreiging opzetten, en waarbij ik het in het begin cool vond, helemaal omdat het natuurlijk allemaal leidt tot de epische finale namelijk een gevecht met Venom, dat op Normal moeilijkheidsgraad niet eens zo heel ver onder een gemakkelijke Souls baas ligt, vond ik dat er echt teveel symbiotes spawnden overal en nergens, het werd richting het eind een beetje eentonig, tevens zijn deze lui vrij sterk dus ja, ik ging alsnog vaak dood. Het was mij wat tever uitgerekt allemaal, de hele aanloop naar het gevecht met Venom leek eindeloos te duren. En dat is ook direct het enige wat ik op deze game heb aan te merken, want heb er echt ontzettend van genoten. Het is dat Alan Wake 2 alweer op me ligt te wachten anders zou ik direct nog wat side missions doen die ik gemist heb maargoed we zitten in dit krankzinnige gamejaar waar de ene AAA titel na de andere uitkomt, dus de tijd die ik voor die missies heb is redelijk beperkt. Spiderman 2 is in ieder geval weer een blockbuster game van formaat geworden waar ik mij heel erg mee heb vermaakt.

Star Wars Episode III: The Revenge of the Sith (2005)

3,5
Review: Star Wars Episode III: The Revenge of the Sith

Deze game was best vermakelijk. Je speelde als Anakin of Obi-Wan de levels door wat best leuke gameplay opleverde. Het verhaal is natuurlijk direct uit de film geplukt en klopt ook want alle scenes uit de film zie je eterug in de game. Je had in de Singleplayer 2 personages waarmee je kon spelen. (Obi-Wan Kenobi en Anakin Skywalker) en dat leverde best vermakelijke gameplay op.

De graphics waren wel aardig. Staken niet echt boven het gemiddelde uit maar waren ook zeker niet slecht. De gameplay werd op ten duur wel erg eentonig. Meestal was het 1 level zonder boss en daarna weer een level met een boss. Je had ook levels die alleen maar uit bosses bestonden en die deden de gameplay niet ten goede want daardoor was de game echt héél kort. (was er volgens mij binnen 4 uur doorheen)

De cutscenes waren leuk, goed en afwisselend. Zo had je de film cutscenes en de ingame cutscenes. Ik merkte vooral dat ik de filmcutscenes wel keek en de rest niet

Ook de Multiplayer was zeer leuk. Namate je meer bosses versloeg in de singelplayer unlockde je nog extra personage's die je ook kon gebruiken in de multiplayer. Dat was leuk.De Multiplayer werd wel eentonig naar een tijdje maar heb er met me buurjongen enorm veel plezier mee gehad. Gewoon lekker hakken met die lightsabbers.

Al met al een zéér degelijke actiegame.

3,5*

Streets of Rage II (1992)

Alternatieve titel: Streets of Rage 2

0,5
Wat een belachelijk slechte game zeg. Gratis gedownload op PSN met het +abbo, maar jezus man... Zou vroeger leuk zijn geweest maar ik schoot constant in de lach toen ik dit spel speelde. Je vijanden kunnen maar 1 kant oplopen en slaan 9 van de 10 keer mis. Ik stond vlak naast een gast en toen sloeg ie nog 6x mis. Ik lag bijna van m'n stoel af van het lachen. Ook de eindbazen zijn belachelijk simpel, gewoon constant blijven meppen en dan win je wel. Leuk dat het gratis was, zal de game nog wel even verder spelen voor de Trophies (ookal zijn het er maar weinig) maar dit spel is echt te slecht voor woorden.

Strike Force Hydra (2003)

1,5
Niet al te best. Raakte nogal snel gefrustreerd omdat als je 1 fucking gebouw aanraakte je al dood ging, als je 3x tegen de zijkant aankwam ging je dood. Als je tegen een tank aankwam met je vliegtuig ging je dood, frustreerde eindbazen ook trouwens, want als je 1x geraakt word ben je simpelweg gewoon dood. Ook niet echt mooie graphics. Frustratiespel dit.

1,5*

Super Mario Kart (1992)

3,5
Echt bijzonder heb ik dit nooit gevonden. Irritante kleine nintendo poppetjes in irritante kleine autotjes. Van dat deuntje op de achtergrond werd ik ook altijd nerveus van en de besturing was ook crap. Dat mensen hier nog serieus 4,5* en 5*en voor gaan geven. Kom op man!

Super Mario Land 2: 6 Golden Coins (1992)

4,0
Oja deze Mario game herinner ik me nog wel. Dit was verruit de beste Mario. Ontzettend leuke werelden en erg sfeervol. Die muntjes verzamelen bleef ook erg leuk. Het probleem was alleen dat ie opzich best wel snel uit te spelen was als je alle gangetjes en trucjes kende. Maar toch wel grappig.

4*