menu

Hier kun je zien welke berichten jellecomicgek72 als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Pirates of the Caribbean: At World's End (2007)

3,0
Pirates of the Caribbean: At World's End [Mini Review]

Best geinig, de missie's kwamen rechtstreeks uit de 3 pirates films. Het probleem was alleen dat het veelste makkelijk was allemaal. Je loopt maar wat te slaan met je zwaard, en als je lang maar lang genoeg bleef meppen op eindbazen bijvoorbeeld gingen ze vanzelf dood, je had er geen bepaalde truuken voor nodig om gasten te doden. Waar ik me nog wel het meeste mee heb vermaakt in de game is dat je in cafe's kon pokeren. Steeds als je geld had verdient kon je naar een café gaan om daar met gasten te gaan zitten pokkeren. Erg leuk en het verveelde niet snel. De graphics zagen er wel mooi uit, zelfs op de ps2. Ook de Multiplayer die er in zat was best geinig voor een paar dagen maar dar blijft het ook bij. Daar komt bij dat de singelplayer echt te kort is. 4/5 uurtjes en je bent er weer klaar mee.

+Punten
-Mooie graphics
-Pokeren in de game
-Multiplayer

-Punten
-Veelste kort
-Multiplayer blijft niet héél erg lang houdbaar.

3,5*

Pokémon Stadium (2000)

3,5
Gruwlijk spel was dit. Heb vroeger uren met me buurjongen dit spel zitten spelen om steeds weer een nieuwe selectie pokemon's samen te stellen. Geweldig! Ook qua Graphics was het erg goed.

4*

Pong (1972)

3,0
Een classic natuurlijk. Speel het nog regelmatig op internet. Het stelt natuurlijk geen reet voor maar het is leuk voor als je je verveeld. Alleen wel jammer dat er geen online multiplayer in zit.

3,5*

Pro Evolution Soccer 2008 (2007)

Alternatieve titel: PES 2008

2,0
Héél erg teleurstellend PES deel. Vanaf dit deel ging het pas echt fout met PES. De snelheid was er compleet uit, Graphics waren gewoon te lelijk voor woorden en het speelde veelste stroef allemaal. Crap!

Prototype (2009)

3,0
[Review]

Prototype is zo'n beetje een game die in 2009 enorm gehyped werd. Niet gek ook dat ie overal vergeleken werd met ps3 topper Infamous die een beetje hetzelfde concept heeft. In prototype ben jij Alex Mercer, een normale man die beschikt over abnormale krachten waardoor ie meters hoog van daken af kan springen, enorm veel chaos kan veroorzaken in New York door middel van superkrachten. De vraag is: is dat leuk? Ja en Nee. Ik zal eerst eens vertellen waarom Prototype leuk is. Omdat de game ontzettend bruut en bloederig is. Het feit dat je midden op staat (random) rond kan lopen en zoveel schade aan te richten vond ik tof en op een of andere manier deed het me ook een beetje denken aan Spiderman, wat ook niet gek is.

De Gameplay in Prototype is simpel. Je krijgt tijdens het spelen. (prototype is een free-roaming game) missie's opgedragen en verder kan je zelf doen wat je maar wilt en dat is dus zo veel moeglijk chaos veroorzaken. Ook niet gek dat de game 18+ is want de game is namelijk bikkelhard. In vergelijking met een gelijknamige game als Infamous (waar trouwens meer verhaal in zat). Tijdens het spelen ben jij de baas over je personage Alex Mercer maar de enige reden dat ik Prototype tof vind is omdat het de actie zo bruut is. De missie's in Prototype zijn wel vaak erg saai en vallen vaak in herhaling. Vaak is het zovan: ga van punt A naar B en schakel alles en iedereen uit. Dat is voor even leuk maar niet de hele game lang. Dat is ook een nadeel van Prototype, hij gaat super snel vervelen.

Dit komt dus omdat er teveel herhaling zit in de missie's. In het begin vond ik het fantastisch maar na een weekje dacht ik toch zovan: Mwaah heb het wel weer gezien. In tegensteling tot Infamous die veel langer houdbaar is. Wat ook nog een nadeel van Prototype is zijn de graphics. Ze zijn niet héél erg slecht maar Prototype heeft een grafisch-engine afkomstig uit het jaar 2003 ongeveer. Laat ik het zo zeggen: verwacht niet teveel van de graphics. Net als in Infamous heb je in Prototype de storymission's en de sidemission's en zoals ik al aangaf is het erg veel van hetzelfde allemaal. Dikke trial en Error gameplay die je na een tijdje de strot uit gaat hangen. Ook is Prototype gewoon niet intressant genoeg om héél lang mee bezig te zijn.
Wat ook nog een minpunt is is dat het verhaal in de game op geen enkel moment weet te boeien en dit komt met name door overdreven veel actie waardoor je je alleen maar gaat richten op die brute actie en je jezelf niet op het verhaal richt. Of het spel geeft je je daar de kans niet voor. Niet dat het verhaal heel veel voorstelt maar toch. Prototype is leuk maar je weet gewoon dat je betere games hebt liggen.

Eindconclussie:

Gameplay: In het begin is de gameplay verslavend. Lekker veel chaos aanrichten in New York en op gebouwen klimmen en dergelijke. Maar na een tijdje gaat ie vervelen omdat het meer van hetzelfde word.

Graphics: Erg slecht. Als Prototype in 2003/2004 was uitgekomen was het goed geweest. Maar een game als Half-Life 2 is ook uit 2004 en die ziet er grafisch stukken beter uit dan Prototype. Ligt er ook maar net wat voor engine de ontwikkelaar gebruikt. Ik vond de graphics matig tot slecht.

Geluid: Wel aardig op zich. Steekt niet echt boven het gemiddelde uit maar de voiceacting was wel aardig en het geluid was ook opzich ook niks mis mee.

Houdbaarheidsdatum: Tja, je doet ongeveer 20 uur over de storymode en daarna zul je het wel gezien hebben. Prototype is een leuk spel maar zeker geen topper.

3*