menu

Hier kun je zien welke berichten Awake78 als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Wheelman, The (2009)

3,0
Gister ff gespeeld, was echt leuk! De vaart zit er goed in met de eerste missies (1e missie zat ook in de demo). Een beetje GTA meets Burnout.
Barcelona is vrij aardig nagemaakt en het ziet er allemaal verzorgd uit. Toch grafisch geen hoogvlieger dus stel je daar niet al teveel van voor. Je kunt vrij rondlopen in de stad, maar dan is er weinig te beleven (is sowieso erg rustig op straat). Het echte avontuur begint natuurlijk in de auto.
Geef nog geen cijfer want heb pas een uur gespeeld maar het was een leuk spektakel en zeer laagdrempelig. Hoop dat het niet al teveel gaat vervelen na een tijdje....

Witcher 3: Wild Hunt, The (2015)

Heb het spel vanmiddag met pijn in m'n hart teruggebracht naar de bieb. Ik kwam er gewoon niet in. De taaie, droge kost (andere zullen zeggen; het fantastische, diepe verhaal), de graphics die mij niet in de game wisten te zuigen en de saaie spelwereld...alles zat me dwars.

Ik heb het nog 12 uur volgehouden, in de hoop dat het in 'Velen' beter zou worden. Maar ook hier weer doelloos rondlopen/rijden in een lege spelwereld, enkel op zoek naar wat vraagtekentjes om weer een bandit-kampje uit te roeien. En als je per ongeluk de 'verkeerde' tegenstander tegenkomt, leg je direct het loodje en moet je weer even door de laadtijd heen. Nee, The Witcher 2 vond ik al niets en deze helaas ook niet. We zullen nooit goede vrinden worden ben ik bang...

Moet zeggen, vele games kunnen nog een puntje zuigen aan het gelaagde verhaal. Ook de zijmissies zijn interessant, maar moet wel zeggen dat die Witcher-senses me al na 3 x de keel uit hingen. De lipsync van de personages is ook onwijs knap gedaan; hoeveel werk moet daar wel niet ingezeten hebben?

Het speelde voor mijn gevoel gewoon niet lekker, die stroeve 3rd person gameplay... het had gewoon niet de X-Factor, zag er altijd weer tegenop om hem op te starten. Da's niet goed. Daarom stop ik ermee.

Sorry voor deze 2 lange verhalen maar zo ben ik nou eenmaal haha Ik ga ook geen cijfer geven, zo ver ben ik nou ook weer niet gekomen...