menu

Hier kun je zien welke berichten JacoBaco als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Watch_Dogs (2014)

Alternatieve titel: Watch Dogs

4,5
Erg veel plezier beleefd aan deze game. Het was wel even uitzoeken hoe alles werkt en wat je allemaal kan. Maar toen ik het allemaal doorhad, had ik dagelijks zin in deze game.

Bij een game die ik erg goed vind, vind ik het fijn (indien geen belachelijk hoge eisen) een game 100% uit te spelen. Watch Dogs leek de ideale game en tot 95% ging het ook prima. Maar toen kwam de trofee waarbij je het moet opnemen tegen drie tegenstanders met een fles sterke drank. In alle drie de gevallen moet je t/m niveau 10 halen. Twee van de drie tegenstanders zijn geen probleem, maar die gast in Pawnee, het dorp helemaal in het noorden is echt frustrerend moeilijk. Met name niveau 6. Echt ver-schrik-ke-lijk! Even gezocht op youtube voor tips, maar er zijn niet echt specifiek tips. Het lijkt zo makkelijk op youtube, maar niveau 6 is echt gestoord moeilijk. En dan denk je het ergste gehad te hebben, blijkt er ook nog een trofee te zijn waarbij je 23 liedjes moet vinden. Ook dit ging best lekker, tot het laatste liedje. Ergens in Chicago loopt compleet random iemand rond met dat ene liedje. Dus 1 van die duizenden mensen heeft dat liedje en die moet jij net toevallig tegenkomen, vervolgens zijn of haar telefoon hacken en je hebt het liedje gevonden. Puur geluk dus en dat haat ik echt enorm! Ik heb hier meer dan drie uur ingestoken, ik lijkt wel gek en dat ben ik ook!

Maar gisteravond dan toch de platina unlocked!

Wolfenstein: The Old Blood (2015)

4,0
Ik heb de game helemaal uitgespeeld incl. platinum trofee en ik heb er dik van genoten! De game uitspelen op Über is een leuke uitdaging. Niet extreem moeilijk, maar gewoon lekker uitdagend dus. Een aantal van de 10 challenges zijn lastiger. Vooral wanneer je speelt op de moeilijkheid I am Death incarnate. Je herspeelt een specifiek onderdeel van de campaign en je moet zorgen dat je voldoende punten haalt voor bijvoorbeeld een goude medaille. Kortom, non-stop knallen! Ik ben toch wel totaal zo'n 17 a 18 uur bezig geweest om alles te halen, maar dat was erg leuk. De campaign heeft wederom fijne levels. De eerste helft van de game is Castle Wolfenstein zelf en de tweede helft zijn diverse lokaties. Dorpje, grotten, etc. En ja, hoe afgezaagd... Daar zijn ze dan. Nazi zombies! Tja, toch blijft het leuk!

Deze stand alone DLC is ongeveer de helft zo groot als The New Order. Maar wat de prijs/kwaliteitverhouding betreft.. €20 voor 8 nieuwe missies en extra's zoals 10 challenges en de 8 nightmare missies. Dit is gewoon goed, klaar! De 8 missies zijn tevens ook best uitgebreid. In The New Order zat al 1 nightmare missie waarin je dus weer teruggaat naar de aller eerste Wolfenstein game, dus old skool pixel genot. In deze game zitten er 7. En de 8e is de eindbaas. Omdat de game dus ongeveer de helft korter is dan The New Order is het verhaal en de daarbij horende karakers wat minder, maar qua plezier is dit toch weer een dikke aanrader!