menu

Hier kun je zien welke berichten JacoBaco als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Ghost of Tsushima (2020)

Alternatieve titel: Ghost of Tsushima: Director's Cut

4,0
Tijdens het wachten op Demon's Souls aan deze game begonnen. Inmiddels staat er 46 uur op de teller en ga ik richting het einde. De game doet wel wat aan Assassin's Creed denken en had dus zomaar Assassin's Creed: Bushido kunnen zijn of iets in die geest.

Alles aan Ghost of Tsushima is TripleA, maaar geen enkele game is perfect, dus hier en daar zijn er altijd wat kleine schoonheidsfoutjes. Zoals al eerder opgemerkt is het klimmen bij hoge rotsen wat stroef en bijvoorbeeld van de ene boomtak naar de andere boomtak springen gaat niet altijd even soepel.

Het verhaal in Ghost of Tsushima en wat je allemaal ziet (gebeuren) is eigenlijk behoorlijk deprimerend. Een beetje niveau The Last of Us. Maar dit komt op de één of andere manier niet helemaal goed over. In tegenstelling tot The Last of Us dus. Ik kan het wel verklaren.. In de main missies komt het wel heel goed over, maar daaromheen is er zo belachelijk veel te doen. Artefacten verzamelen, spandoeken inleveren, vossen achtervolgen, zingende krekels zoeken, erezuilen, warmwaterbronnen en ga zo maar door! En omdat ik dus heel veel optionele dingen doe ontstaat er best wel een groot contrast.

Verder ben ik vooral onder de indruk van deze game en het is dus gewoon een hele goede game, punt!