menu

Via deze pagina blijf je op de hoogte van recente stemmen, meningen en recensies van JacoBaco. Standaard zie je de activiteiten in de huidige en vorige maand. Je kunt ook voor een van de volgende perioden kiezen: januari 2023, februari 2023, maart 2023, april 2023, mei 2023, juni 2023, juli 2023, augustus 2023, september 2023, oktober 2023, november 2023, december 2023, januari 2024, februari 2024, maart 2024

Until Dawn: Rush of Blood (2016) 4,0

afgelopen dinsdag om 23:59 uur

stem geplaatst

» details  

Little Hope (2020) 3,5

Alternatieve titel: The Dark Pictures Anthology: Little Hope, afgelopen maandag om 22:40 uur

stem geplaatst

» details  

Tinykin (2022) 4,0

afgelopen zaterdag om 13:42 uur

stem geplaatst

» details  

Tales of Arise (2021) 4,0

9 maart, 18:50 uur

Mijn eerste 'Tales of' game en het was een erg fijn avontuur. Zelfs zo leuk dat ik ook de Platinum trophy heb meegepakt. En het viel best mee hoeveel moeite je er voor moet doen. Geen triljoenen collectibles. En op de Playstation heeft 10% de Platinum en dat is een hoog percentage.

Wat ik minder leuk vind zijn de talloze cutscenes. En vrij regelmatig wist ik niet precies wie in mijn team nou welke aanval deed en soms was het ook niet helemaal duidelijk of de vijand iets deed of één van je teamgenoten.

Het vechten kan best overweldigend en chaotisch zijn, maar het werkt wel voor mij. En ik weet niet precies waarom, maar ik was erg onder de indruk van de graphics. Wellicht vanwege mijn nieuwe HDMI 2.1 kabel en omdat The Outer Worlds inmiddels ietsje gedateerd overkomt. Dit was namelijk de game die ik vooraf speelde

4,0*

» details   » naar bericht  » reageer  

The Outer Worlds (2019) 4,5

Alternatieve titel: The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition, 1 maart, 09:02 uur

Aangezien de game nu gratis is (PS+ februari) de game (uit)gespeeld. De game voldoet vrijwel volledig aan mijn verwachtingen, maar ik kan mij goed voorstellen dat dit niet voor iedereen is. Het is een RPG-FPS, dus heel veel praten, NPC's, side-quests en trage pacing. Zo werd ik bijvoorbeeld opgehouden door een main-quest waar ik nog geen geld voor had, dus ging ik side-questen voor poen.

Voor mij is deze game een Fallout en Borderlands mix. Ik ben een groot Fallout fan en aangezien de makers ook New Vegas hebben ontwikkeld kan je wel wat kwaliteit verwachten. Het is geen open wereld, maar verschillende planeten die je kunt bezoeken met elk hun eigen stijl uiteraard.

Een leuke toevoeging zijn NPC's die zich bij je kunnen aansluiten en met je mee kunnen vechten. Je kan ze wapens/armor geven en je kunt hun vechtstijl aanpassen. Wil je dat hij of zij met melee wapens vecht, long range of wat dan ook, dan kan je zo dat zo instellen.

Maar goed, eigenlijk is alles al gezegd over deze game. Ik heb vandaag de Platinum trophy gehaald. Slechts 0,2% heeft hem en dat vind ik erg weinig. Wellicht vanwege de Supernova moeilijkheid. Ja dat is lastig, maar als je het slim speelt kan je al heel veel met praten voorelkaar krijgen. Ik heb gekozen voor een Supernova speedrun via YouTube en ik was in 50 min klaar! Ja dat is erg lame van mij, maar ik wilde die Platinum scoren! Ik ga het nog een keer doen hoor, maar dan op eigen kracht!

4,5*

» details   » naar bericht  » reageer