menu

Hier kun je zien welke berichten Sinner als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

.hack//G.U. Last Recode (2017)

Vraagje: heeft iemand iets van deze reeks gespeeld? Speciefiek de //Last Recode versie in bezit met de 3 delen vanaf Rebirth plus een soort uitgebreid vierde epiloog in bezit?

Ik zie hem wel een staan in de winkel en ook de digi versie wordt wel eens flink afgeprijst. De vraag is - zijn deze games meer VN met RPG elementen of meer Action RPG games zoals de eerdere Hack reeks. Het lijkt erop dat ook het halve internet beide reeksen niet uit elkaar kan houden.

Iemand enig idee? Een VN met lichte RPG elementen zie ik wel zitten namelijk mocht ik hem nog eens tegen een prijsje tegenkomen. Zeker na de naam al 20 jaar tegen te komen?

Blossom Tales II: The Minotaur Prince (2022)

theo79 schreef:
Sinner
Geen idee of je deel 1 inmiddels ooit al gekocht hebt maar hij is nu behoorlijk goedkoop in de Nintendo store (3.74 euro)


Thanks voor de tip. Heb deel 1 echter een tijd terug in de summer-sales gekockt voor ongeveer deze ptijs...en hij ik voor zover ik hem gespeeld heb inderdaad erg leuk. Ook Deel 2 staat nu dus op mijn lijst.

Coffee Talk Episode 2: Hibiscus & Butterfly (2023)

De vorige is net...mijn dinsdag en donderdag. Op een stoel zitten koffie drinken en luisteren naar de verhalen van steeds wederkerende karakters die je over langere periode beter leert kennen zo tussen 9 en 12 s'morgens.


Alleen zet ik de koffie niet zelf. Dat doet mijn vaste barman.

Desalniettemin heb ik deel 1 toch maar opgepikt voor de Switch samen met wat anders uit de sale en die Kart DLC. Lekker voor als je even de wat meer aktiegerichte spellen links wil of moet laten liggen of de echte pub niet haalt. Ik ben ook wel benieuwd wat deze deel 2 te bieden heeft. Of de Cyberpunk tegenhanger VA11-HAL-A trouwens.

Fire Emblem (2003)

geplaatst:
Grovonion schreef:
Zijn er spelers die echt zeggen: funk, ik ben ze kwijt maar zo is het nu eenmaal en echt keihard doorspelen zonder eens een oude save terug op te pakken?


Ja. En dan zeker tegen het einde van het spel. Een beginmissie durf ik wel eens herspelen. Maar ik ga geen missies van een uur of meer herdoen. Dan level ik wel een mijn reservekarakters op.

Jurassic World Evolution (2018)

Squall Lionheart schreef:

En de kilo's veel te dure DLC om wat extra dino's te krijgen zorgen juist voor een extra zure nasmaak.


Prijs heb ik niet op gelet. Maar veel te dure DLC heb ik sowieso een broertje aan dood. Maar goed ik klommel wel wat aan in de main game in de komende tijd.

Suicide Squad: Kill the Justice League (2024)

IH88_Trinity schreef:
Ik heb ook een beetje zitten kijken, en ik werd alleen al gek van het stemgeluid van Harley Quinn...


Da's toch wel min of meer hoe Harley Quinn klinkt. Al sinds de eerste keer dat ze ooit ge-voiceacted werd. De ene heeft het accent wat meer of wat minder, maar het wat hoge, psychopatische stemmetje is nu toch wel echt eigen aan het karakter. Maar dat terzijde. Je hoeft ook niet als haar te spelen.

Maar in ieder geval - zoals ik het nu begrijp omvat het live service gedeelt ongeveer hetzelfde idee als The Avengers van een paar jaar terug. Eigenlijk is de 'story mode' niets meer dan een Tutorial van een paar uur om daarna te kunnen spelen en ligt de nadruk op het looter / shooter gedeelte. Wat ik ook helemaal niet erg vind.

Er zijn ook diverse extra karakters bevestigd in de DLC (het zou minstens 1 per pack worden) - en naar het schijnt is Joker bevestigd. Katana met haar melee combat duikt heel erg vaak de geruchten op en zou ook een fijne keuze zijn. Maar dat zien we dan wel. En aangezien de reacties op steam toch voornamelijk positief zijn en ook de gemiddelde's op Metacritic voornamelijk gevarieerd zijn (average met wat meer uitschieters naar boven dan beneden) heb ik hem sowieso al op mijn wishlist ge...nou daar stond hij al. (los van die scores, want daar trek ik me zelden iets van aan).

Het ziet er nog steeds een prettige game uit. Maar 60 of 70 euro dat geef ik er niet aan uit.