menu

Hier kun je zien welke berichten JohnWilliams als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Mario Kart 64 (1996)

5,0
Prachtig spel, bied vele mogenlijkheden qua levels (racen). Echt leuk om is een keer te spelen. Ik heb zelf de nieuwe versie op de Gamecube.

Mario Kart: Double Dash!! (2003)

5,0
Sjonnieee schreef:
Prachtig spel! Heb er veel van genoten (nu nog steeds soms) zeker een 4*.


Nu nog steeds is voor mij de perfecte zin.
Want na zoveel uurtjes erop te hebben gezeten (op de Cube) blijft die toch echt wel één van de beste Games daarop. Echt geweldig, die parcouren zijn ook geweldig en de muziek is ook erg leuk. Vooral die je hoort tijdens: Bowsers's Castle en Rainbow Road zijn erg leuk! Een Top Spel! Hopelijk is Mario Kart Wii ongeveer net zo goed, want dan zit het zeker wel goed!

Mario Party 5 (2003)

4,5
De leukste Mario Party van allemaal.

In dit spel zit werkelijk alles wat een goeie Mario Party zou moeten hebben. De mini games zijn geweldig...van Fish Upon A Star t/m de leuke mini games van Bowser. Verder zit de muziek wel snor en heb je genoeg keuze. De verschillende landen / levels zijn leuk om te spelen en je hebt met deze game echt uren vermaak. Natuurlijk is het het leukste om dit spel te spelen samen met 3 andere vrienden want dan kan je lekker lachen! 4.5* is mijn waardering en tot nu toe is dit het beste Party deel!

Mario Slam Basketball (2006)

Alternatieve titel: Mario Hoops 3 on 3

4,5
Ook weer een super Mario-game! Mario-games met een sport zoals Mario Power Tennis enz. zijn eigenlijk allemaal perfect!

Mario Tennis (2000)

4,5
Als we het over het plezier hebben staat deze Game zowat bovenaan bij mij (wat betreft de Color spellen). De Game is echt geweldig en ik heb er echt van genoten, heb hem echt hellemaal kapot gespeeld, mede dankzij die leuke herinneringen geef ik een hoge waardering voor dit spel die nog op Gamesmeter ontbrak.