menu

Hier kun je zien welke berichten JohnWilliams als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Darksiders (2010)

Alternatieve titel: Darksiders: Warmastered Edition

4,0
Graphics zijn belangrijk bij de meeste spellen, bij Darksiders laat Vigil zien dat ze wel degelijk games kunnen maken. Een heerlijk spel wat betreft de graphics, maar met alleen de graphics kom je er natuurlijk niet! Wat biedt het spel je nog meer is dan de vraag?

Allereerst moet ik de verhaallijn een compliment geven omdat ik deze goed vind uitgewerkt. Het spel heeft geen hoge verslavingsfactor (gelukkig), maar het is wel een heerlijk spel om te spelen en je wil het steeds verder spelen. Ook de gevechten zijn mooi weergeven en er zijn genoeg uitdagingen om je een weg te banen in het spel. Neem nou een voorbeeld aan de puzzels die in dit spel tevoorschijn komen, ze zijn moeilijk en erg leuk. Sommige vrienden vonden ze irritant maar naar mijn mening zijn TE makkelijke puzzels ook niet leuk, op een gegeven moment is er geen uitdaging meer aan en dat is juist wat je zoekt in een spel zoals deze.

Van personages tot muziek tot uitdagende puzzels, het spel is een aanrader en ik bekroon het dan ook met een keurige 4*.
Het genre actie/avontuur is goed gekozen, ik ben altijd fan van dit soort genres, ook Uncharted was heerlijk maar ook Darksiders laat zien dat het wel degelijk avontuur in zich heeft. Het verhaal (zoals ik al eerder schreef) is leuk en dan heb ik het nog geeneens over het einde

DK: King of Swing (2005)

3,0
Na vele keren een fout plaatje te hebben verzonden heb ik eindelijk een goeie gevonden, alleen een Screenshot helaas. Als iemand zin heeft mag hij hem van mij corrigeren. Over de Game: Leuk maar meer niet.

Donkey Kong Country (1994)

5,0
Dit spel heb ik werkelijk kapot gespeeld, erg leuk spel met leuke levels enz......zeker de volle 5 sterren waard vooral omdat het spel niet zo jong meer is en nog steeds ontzettend leuk is.

Dungeons & Dragons: Dragonshard (2005)

5,0
Dit is zo'n prachtig spel, de sfeer de magie, de ontwerpen hij haalt net niet mijn top 10 hij staat voor mij wel op nummer 11!