menu

Hier kun je zien welke berichten kevin15 als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Battlefield 2 (2005)

prachtig en heel verslavend spel.

persoonlijk vind ik dit de beste van de reeks, maar mist soms wel wat realiteit
zoals met Strikes at Karkand: ik zat op een gebouw met mijn sniper haalt een ondersteuning mij neer. wat mij ook irriteerde aan dit level is dat ik in het begin altijd omver werd gereden door mijn eigen teamgenoten maar voor de rest heb ik mij heel erg geamuseerd.

Call of Duty 4: Modern Warfare (2007)

Alternatieve titel: Call of Duty 4

Heb alleen de Online modus gespeeld en die was best teleurstellend.

Graphics zijn niet verbluffend, gameplay is niet vernieuwend en de wapens zijn vrijwel dezelfde als die vanuit Battlefield 2. De Online modus is dan ook nog veel te bombastisch. Voorlopig een kleine onvoldoende, maar voor men stem echt vast staat eerst nog de Single Player modus spelen.

Tekken 6 (2007)

Alternatieve titel: Tekken 6: Bloodline Rebellion

Leuk Tekkenspel maar mist toch wat z'n doel. Vernieuwend wordt het nooit, als je één tekkenspel hebt gespeeld heb je ze allemaal gespeeld. Maar dat kun je wel stellen bij de meeste vervolg spellen. De reeks nieuwe personages zijn wel leuk, de aanwezigheid van Bob stoort me wel. Irritant personage en ook nog eens een domme look. Voor de Tekkenfans (zoals ik) is dit wederom een leuk spel, maar voor de kritische gamers is dit niet meer dan een herhaling van de vorige Tekkens.