menu

Hier kun je zien welke berichten ReMyTje86 als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Assassin's Creed (2007)

4,0
jorisje123456 schreef:
(quote)


alt+f4 is eigenlijk een windows afkorting. Daarmee sluit je het actieve venster (dus ook bv je browser).

En geen boekje? Ik kan al raden vanwaar je het spel hebt gehaald


Der staat bij de topic wat heb je als laaste gekocht daar zie je geen assassin's creed staan

Maar goed. Ik heb net deze spel uit gespeeld en ik had er meer van verwacht.

Ik zal maar eerste de min punten zeggen wat mij het meeste irriteerde.
-De combo's begonnen saai te worden.
-Ik had meer variatie verwacht
-De laaste 4 blocks gingen veelste snel voor mij, want dan heb je zeg maar de toetsenbord helemaal onder de knie en dan zijn de kills best easy te spelen.
-En waarom kan ik geen verhaal skippen. :s
-Niet echt een grote minpunt maar ik wist al wie de eindbaas zou kunnen zijn zonder na te kijken, en het zelfde voor deie vrouw die me red bla bla ik wil zo min mogelijk veraden daar komen we nu op de plus punten.


+Het verhaal vond ik best wel redelijk goed.
+Mooie grafische damm toen ik het voor het eerst zag
+De besturing vond ik het in begin vrij lastig maar het werkte alles goed op het einde
+Leuke stealth game / Alleen het had meer realiteit moeten zijn bijv ik maak super veel geluid als ik naast een target moest killen en hij hoorde het niet tuurlijk , maar goed detail
+Ondanks het saai te begin te worden moets ik hem uit spelen ik wou de einde zien dus ik had de drift om hem toch uit te spelen want je ziet hoever je bent.

Vraagje hoe moet ik die gekke mensen op straat van me afhouden

Conclusie het was een het spelen voor mij waard. Tis alleen geen spel dat ik voor de tweede keer zou willen doen. ik ben wel nieuwsgierig naar de volgende deel ik vond het een vrij .... einde. Een ding is wel het is een spel dat ik gewoon gespeeld moest hebben.

8.5 punt dus zou dus op een dikke **4** uit komen

Battlefield: Bad Company 2 (2010)

3,5
Ik hou het simpel waarom ik hem niet zo leuk vind.

Beweegt langzaam.
Control voelt stijf.
Punkbuster.
Soms vind het saai 10 min lopen zonder iets te zien.
Vooral in dat het spel nu al bijna 2 jaar oud is loop nog steeds achter op de rest.

Castlevania III: Dracula's Curse (1989)

Alternatieve titel: Akumajou Densetsu

3,5
Een leuke Castlevania deel heb hem net op de emulator gespeeld ik vond het vrij vermakelijk, ik bekijk het wel of ik hem binnenkort een keertje uit ga spelen best wel grappig dat je met spirits kunt spelen en zo.

Command & Conquer 3: Kane's Wrath (2008)

3,5
Ik zal het simpel houden. Te kort.. ook soms denk ik van HE ?

In ieder geval ziet weer net zo mooi uit als met tiberium wars. Speelt lekker, alleen ik vind het jammer dat ze de nieuwe units niet met elkaar mixen waarom 3 verschillende partijen.

Het is een goeie uitbreiding.

Command & Conquer: Red Alert 3 (2008)

3,0
Vandaag helemaal uitgespeeld dus alle campains van de russen geallieerden en Japanners best wel vrij snel. Ik moet eerlijk zeggen het is net red alert 2 maar dan iets moderner de meeste units zijn steeds het zelfde gebleven zoals soviets kan je het beste zien. Tis gewoon Red alert 2 maar dan net allemaal anders en tijdmachines maakt me hoofd al duizelig dat vind jah jah ok zal wel. Ik weet niet maar ik had meer units verwacht iets meer nieuwe units. De campain van japanners vind ik noch steeds het leukste. Een Compleet nieuw ras zeg maar en wat ik noch meer mooi vond was het water die was heel goed gedetailleerd en dat de water echt gebruikt word voor Strategieën en ja de LT.dames leuk speelgoed ^^ . Kortom Goeie cast toch geprobeerd jah een next gen RTS te maken maar het is noch niet helemaal klaar voor. Ik denk als ze een jaartje meer hadden in gestoken dat ze beter uitkwamen en die tanya MOET WEG!!! wel leuk speelgoed maar niet voor red alert. In deel 2 was tanya het beste.

Ik weet niet wie de noch meer Red alert 3 campains uit hebben gespeeld maar met de jappen de laaste missie blijft gewoon het beste waarom dat wil eigelijk niet vertellen tis gewoon een eer eiegenlijk dat ze dat hebben gedaan. Alleen helemaal op het laatst ....................................
Kortom best een goeie cast maakt de spel wel duidlijk meer waardevol, maar het gaat toch om het spel daar kan ik niet hoger komen dan 7.7, 3.5***

Cursed Crusade, The (2011)

Slechte gameplay.

Ik zit meer dan 10 min aan de besturing te niksen. Zit geen gevoel in kan de personage niet eens normaal rond draaien. Grafische zit wel ok uit en het verhaal zo verre ook goed maar ze moeten wel de gameplay testen zeg echt 5 x bagger.

Ik stem wel als hij officieel uit is maar ja download spel. Ik wou het even uit proberen. Dus het is geen koopje waard naar mij mening ik zou als ik jullie was eerst even testen misschien is hij op de console beter te spelen dan op de pc.

Demon's Crest (1994)

Alternatieve titel: Demon's Blazon Makaimura Monshō hen

4,0
Ik denk een van moeilijkste platform spellen die ik ooit had gespeeld. Een soort van Ninja Gaiden spel maar dan een nog hogere moeilijkheid graad. In de begin heb je bazen dat je 30-50 keer overnieuw doet , na een tijdje als je de juiste Crest hebt gevonden (magische stenen) dan word het spel een stukje makkelijker. Ik wou het spel perse doorspelen want het is echt me type spel, veel fantasy dus. Ik hebspel 3 maanden geleden uitgespeeld niet de juiste einde ik miste nog een Crest :s dus binnenkort weer overnieuw spelen waarschijnlijk. Als je een pittig spel zoekt dan is dit iets voor jouw en Demonen fantasy spel. ^^

4 (8.5)

Devil May Cry 4 (2008)

Alternatieve titel: Devil May Cry 4 Special Edition

4,0
Een goed spel op zicht.
Alleen de camera is nog steeds niet echt goed op gelost. Je kan nou een betere lock on target hebben dat de camera nu goed op gefocust is, maar als je het even weg doet bijv. bij een baas en hij/zij doet een krachtige aanval moet je nog die camera rond draaien. Nee die camera is wel steeds beter aan het worden.

Dat is echt enige min punt die ik ken.

Voor de rest vind ik het een goed vervolg van devil may cry anime serie
Op basis van de verhaallijn in de devil may cry series.

Lekkere aktie spel vind ik. Goeie bewegende vechtbattles je kan snel je favoriete bewegingen makkelijk toepassen.
Die commentaar van Nero en Dante is wel af en toe grappig om naar te luisteren . Tot slot ga ik niet erg op de grafische kant van het spel kijken dat ziet er m-m-m-mooi uit.

Ik geef het spel een dikke n-n-n-n-egen

4.5* ster dus.

DmC: Devil May Cry (2013)

3,5
Review: PC

Ik weet het niet meer. Ik heb het gedownload vanwege dat ik toch veel verhalen over gehoord heb dat het niet echt zo is wat het zou moeten zijn.

Dus ik hou het even simpel
Gameplay: 4
Controlls: 2.5 Want het voelt stijf aan. Vooral met een toetsenbord dan toets ik Q W spatie in om zon glide te maken en dat lukt meestal niet zo goed. Vooral met wapen switchen voor raar aan. Waarom moet ik dan me knoppen in gedrukt houden. Ik heb daar het gevoel niet voor gekregen.
Verhaal tot nu toe: 3
Grafisch: 4.5

Ik vind dat de reboot dan redelijk gelukt is maar ik moet wel de oude DmC's even vergeten anders ga ik te veel in op het verhaal dat steeds verder moet lopen. Dan zou het zo zijn
DmC, Devil may Cry 3, Devil may Cry 1 Devil may Cry Anime Devil may Cry 4, Devil may Cry 2.
Alleen dan klopt het al niet want sinds wanneer bestaan er smartphones in die tijd . Ik mis ook dat spooky kastelen. Net zoals in deel 1, 3 en 4

Misschien dat ik ooit de spel koop op de ps3 als het afgeprijsd is want, ik ben nogal een Devil May Cry fan. Dat ik dan kijk van of het dan beter loopt met de controller. Ik moet wel zeggen als de combos lopen dan voelt het zo lekker aan SSS

Oja een ding IK WIL TOCH HET OUWE DANTE
Betere humor en style .

7.2 = 3.5 Geen slecht spel maar ze moeten het iets van het oude terug oppakken.

Empire: Total War (2009)

4,0
Klein uitleg wat ik tot nu er van vind over empire total war.

Het is echt heel wat anders dan de voorgaande total war games je moet op veel meer dingen letten. Het civilization gehalte gaat nu iets hoger je moet dingen onderzoeken met je gentlemanntje die eens om de zoveel tijd krijgt gespamt ik denk dat het te maken heeft met je power van het rijk.
Ik ben al begonnen met Road too Indipendence en ook al klaar mee en ben pas begonnen met world domination met de Nederlanders verrassend he. Ze moeten echt hebben van de handel en de navy bijv. je moet nu ook echt kijken met wie je in oorlog gaat en zo dat je later ook geen problemen mee krijgt met de allies van de land waarmee je gaat knokken. Dus daarmee wil ik het dus zeggen dat de diplomatie in het spel ook zeer belangrijk is. Ik Voordat me pc vast liep tijdens het spelen, had ik me ally's gevraagd of ze me mee wouden helpen met de oorlog tussen in dit geval Spanje, Spanje roept ook zijn vriendjes op om tegen me strijden voor macht dan in dit geval. Wel leuk allemaal leuk uitgewerkt en vrij logische. ^^

Maar waar ik het eigenlijk over wou hebben is toch de belangrijkste in het spel zijn de veldslagen het is realistisch gemaakt hoe het vroeger eigenlijk was. Het is heel erg gebalanceerd als je kijkt tegenover de andere Total War games dan kon bijv met een heel cavalerie leger zo chargen tegen de vijandelijk troepen en je won meestal wel daarmee. In Empire Total War is het meer gebalanceerd zo kun je moeilijk chargen met je cavalerie tegen de vijandelijk legers terwijl ze houten blokkades hebben voor hun neus dat ik wel lastig dus je moet meer bezig zijn met je infanterie die je van een afstand schiet en probeer op het moment dat hun herladen hun aan tevallen. Tis meer complexer geworden, je moet meer nadenken voordat je begint met het aanvallen van je legers. Als je bijv. kijkt in Rome Total War was een heel cavalerie leger voldoende om de vijandelijk legers af te slaan, het wel welles waar wat lastiger als je op hard speelt maar dat gaat het niet om. Hier draait het echt om de legers gewoon te verzwakken met je geweer en dan met je zwaarden of weet ik veel wat hun aan te vallen.
De zee battles zijn leuk maar ik heb er nog moeite mee om zelf te laten lukken, want ik ben meer bezig of de boten goed varen dat ze niet kompleet schietschijf zijn. Ik vind het raar hij heeft 5 boten ikke 4 ik krijg bij hem geen tot 2 boten tot zinken hij alles, maar dat heeft alles met de wind te maken en de juist kanonskogels en nog meer. Het is wel het leukste om te zien de zeeslagen dat zee water ziet er mooi maar dat moet logisch zijn voor deze tijd. Dat komt wel goed.
Het enige grote nadeel licht bij mij pc het is goeie pc alleen ik heb twee schremen en dat werkt de spel niet goed mee in Call of Duty 4 kan de eenne schrem gewoon vrijspelen met de muis zonder dat tie op de andere scherm komt, het kan ook aan mij instellingen liggen dus het is geen echte grote nadeel.

Tot slot.
Ik wou even zeggen, hoe zou het spel werken de met veldslagen rond die tijd en ik moet eerlijk zeggen dat ik verbaast ben hoe goed het is gedaan.

Ik zal vast een cijfer geven normaal geef ik nooit zo snel want ik heb nog niet alle soldaten gespeeld met hun speciale abilities, want later in het spel kunnen zo ook bataljon schieten dus de voorste lijn kunnen samen voegen met 3 andere lijnen. Het is een beetje ingewikkeld om zo uitleggen maar dat zie je vanzelf wel als jet zelf hebt gekocht of gedownload of je ja boeiend als je hem hebt

4****,5 (9.2) (92%)

Fire Emblem (2003)

4,5
Heel goed spel op basis van RPG-RTS

Het enige wat ik nou ook niet snap in elke fire emblem is dat sommige mensen met onrealistische personages super sterk worden.

Ik vind persoonlijk Fire Emblem een van de beste turn base RpgRts spellen. Is goed voor je tactische gedachten.

Voor de rest weet ik weinig te zeggen alleen dat de verhaal goed door loopt met het vervolg van dit deel.

Fire Emblem: Radiant Dawn (2007)

Alternatieve titel: Faiā Emuburemu: Akatsuki no Megami

4,5
Ok ik heb hem uitgespeeld met veel plezier ik moet eigenlijk toegeven dat het spel best pittig is. Je moet heel wat voorbereidingen maken op het einde. Kortom dit spel is op de wii uitgebracht en ik zie niet wat gamekings allemaal moeilijk over deed ik denk toch dat de grafische van het spel beter mag zijn. Ik weet noch niet zeker dat ik met hard ga beginnen maar dat moet ik noch bekijken. Als ik ga bekijken naar dit spel heeft toch wel een voorganger nodig die ik niet gespeeld heb want ik heb deze spel gekocht omdat ik weer toe was een rpg game en ik heb de juiste gekozen naar mij gevoel. Je komt zeg maar in het midden van het verhaal lijn waar op de gamecube is geeindigt maar dat maakt voor mij niet zoveel uit want het word allemaal goed herhaalt in deze deel

Conclusie: Toch een leuke rpg game waarmee je hersenen goed kan trainen , alleen voor op een wii had ik toch wel wat meer verwacht. dus ik zeg een 8,3 afgerond naar 8 is dus 4****

P.s mocht er iemand zijn die vast zit hier in dan kan ik voor hem of haar na kijken. SucceS

God of War II (2007)

5,0
God of War is noch steeds een van de beste games wat op de ps2 is gekomen, maar deel 2 is de spel wat de serie beter gaat maken want god of war gaat een serietje worden als deel 3 ook der aan komt. Het beste wat ik vind met god of war 2 en niet in deel 1 is de speel tijd ik ben met deel 2 veel langer bezig geweest dan met deel 1. Waarom ik deze spel leuk vind. Het speelt lekker, de grafisch zijn mooi, leuke puzzels, de verhaallijn op de vervolg van deel 1 is perfect gemaakt en wat is nou zo leuk om lekker te slashen en hakken

5*

God of War III (2010)

Alternatieve titel: God of War III Remastered

5,0
*Review*

Ik heb hem pas geleden uitgespeeld alleen ik ben een beetje laat met me review nou hier is tie dan.

Ongeveer 12 uur op gespeeld wat ik zelf naar mij gevoel al best lang vind voor een action slash game .incl deads en trail and error. De 12 uur die ik geïnvesteerd heb in deze spel waren zeker niet onverdienstelijk het waren 12 uren vermakelijk gamen.

Ik zal proberen zo min mogelijk van de spel kwijt te krijgen, want er zijn een hoop dingen die jezelf moet zien en niet van te voren stiekem op gaat zoeken. Want ik had dat al toevallig al gedaan. Trailer van het spel... Dat is best jammer, want dan zijn de verrassingselementen weg. Wat mij opviel is dat bijna elke 1 a 2 min iets te zien is dan denk je van wo dat is mooi of leuk. Bijv. de omgevingen of de vijanden waar je tegen vecht.

Dat brengt me op het gameplay ik vond het vloeiend gaan je kunt de combo's en spells makkelijk uitvoeren terwijl je bezig met met het normale/zwaardere aanvallen. Sommige zijn welles waar afkomstig van deel 1 en 2 maar er zijn ook een hoop nieuwe combo's erin gekomen bijv. L1 en rondje is mij favoriet . De aanvallen doe je niet zomaar om op knopjes te smashen zeg maar, je hebt daar na een tijd wel de skill in gemaakt. Als je een tijd hebt gespeeld in de game dan is het wel nodig, want de vijanden worden steeds gemener en tricky. Hoe wel ik bijna nooit af ging door vijanden ging ik wel vaak door de terrein zelf, dat vond ik na een tijd irritant. Ik zal verder niet te diep op in gaan, maar ik had een punt bijna op het einde dat ik redelijk vaak op nieuw moest beginnen vanwege de dingen die ik moest onwijken mensen die hem al uit hebben gespeeld weten precies waar ik het over heb in het spel. Kom ik straks op terug in de review wat het is.
In het algemeen vond ik de gameplay geslaagd er zijn welles waar puntjes in de game waarvan je denkt 'Ahh kom op man'.

Over het verhaal wil ik niet teveel kwijt. Soms moest ik even na denken wat er precies in de vorige delen ook al weer af speelde. Het is tenslote een trilogie dus ze moeten iets met elkaar te maken hebben. Het begin dat Ares hem op de verkeerd pad brengt, de middelste deel dat de goden tegen hem keren en de laatste deel dat hij zeg maar niet echt accepteert dat hij word uitgelachen door de goden (heeeeel netjes gezegd). Ik moet wel eerlijk zeggen dat dit toch een een van de beste triologie bestaat sowieso in het verhaallijn zelf.
De verhaallijn is gewoon goed uitgewerkt. Wat ik al eerder heb gezegd dat ik toch soms moest nadenken waarom en hoe het gebeurd is in de vorige delen. Nu snap ik waarom god of war 1 en 2 weer te koop is of op de ps3 weer terug komt is omdat ja deze 3 games horen bij elkaar je kan niet zeggen nou ik speel 2 en dat is het. Want in in een goed uitgewerkt verhaal zoals deze heb je de vorige gewoon in je bezit klaar. God of War III komt goed in overheen met zijn voorgangers en de einde vind ik wel kloppen ten opzichte met verhaallijn in deel 1 en 2.

Grafische gezien zag het er perfect uit. Alleen ik heb ook de demo van Dante Inferno gespeeld waarbij toch de grafisch iets beter waren dan God of War III . Alleen in God of War III zijn je ogen op je gemak in plaats van de hele scherpe kwaliteit dat is mij mening. Wat ook mooi kan zijn.

Mijn eind conclusie. Ondanks dat ik 1 uurtje langer heb gespeeld dan Dr. Salvador was het de moeite waard om hier me geld in te steken. Ik heb totaal geen spijt van deze game. Alleen in elk spel zit er iets in waarvan je denkt als ze dat er uit halen dan zou het nog steeds bijna perfect zijn, want perfecte games bestaan niet. Dan zou ik toch kiezen dat stuk waar je vliegt uhmm iets beter uitgewerkt moeten zijn. Ik zal daar nog even nadere uitleg opgeven. Wat ik bedoel is stel ik raak iets aan, je vliegt door, je ziet niks en dan paf vlieg je weer ergens tegen en je levens gaan best snel achteruit. Dat was de punt waar ik veel tijd kwijt geraken ben. Als je meer dan 10 keer dood gegaan bent alleen met de vliegen na de Laybyrint. Dat vind ik jammer.

Ik zou zelf niet meer weten wat ik nog kwijt moet wat ik denk dat er nog meer reviews komen die dadelijk toch ongeveer hetzelfde is als deze of die van Dr. Salvador.

Na ik heb het zo mysterieus op geschreven over deze spel zodat ik toch niks verraden heb.

Dan laat ik nog een ding kwijt wat ik het leukste vond van
God of War III.
Ik vond de Maze de leukste puzzel.
Ik vond de Onderwereld de leukste plek.
Laatste wat ik kwijt wil.
Ik vond de bruutheid van Kratos naar de Goden van Olympia het grappigste wat er was niet alleen de finishing moves, maar ook de commentaar

Cijfer beoordeling
Gameplay 4.5..............................9.3
Grafische 4.5...............................9.3
Verhaal 5......................................9.6
Bijzaak (Muziek, Voice enz.) 5...9.8
= 9.5 is net een

*****5*****

Heroes of Might and Magic III (1999)

Alternatieve titel: Heroes of Might and Magic III: The Restoration of Erathia

4,5
Spel der Spellen op gebied van tactisch stratagie. Alleen ik wil noch steeds de uitbreidingen proberen.

Ik vond me fijnste race noch steeds de undead vanwege ik ben gek op draken dus ghost dragons zijn cool vooral als je een leger kunt maken met 10k+ skelettjes

Heroes of Might and Magic V (2006)

4,0
Een goeie verbetering op de minder deel nr.4. Leuke campains level's alleen weining mappen je kan niet zoals in deel 3 eigen mappen maken en weer geen online, altans ik kom niet verder ieder geval hoe dat verder moet.En ik alleen had het iets meer van verwacht meer races meer magie spells en meer wapens.

Hitman: Blood Money (2006)

Alternatieve titel: Hitman: Blood Money Reprisal

4,5
Joepie net uitgespeeld

Een leuke Silent Assassin (Stealth Action) spel.
Ik heb welles waar niet zo snel der op gespeeld gewoon elke dag een beetje dat maakt de spel leuk als je alles in een dag wilt uit spelen dat vind ik een beetje zonde.
Over het spel zelf.
Je moet met alles rekening houden en goed op letten wat andere personen doen. Daar hebben ze goed naar gekeken en het valt niet op dat tie een tatoe heeft op z'n achterhoofd maar detail. Ik ben al 2 minuten aan het nadenken wat ik over het spel verder kan zeggen . Nou ik vind het redelijke goeie grafisch fijne gameplay af en toe wel eens lastig met het oppakken van de spullen die er liggen. Leuke missies ze zijn allemaal inpresipe hetzelfde maar het mooie er van is ja mag zelf bepalen wat je het fijnste vind bijv. je vervangt een neppe pistool voor echte en die man gaat dan dood door de echte pistool die jij hem daar neer hebt gelegd of je sniper hem op tijd als die persoon met de neppe geweer de trekker overhaalt.
Dat maakt het spel leuk. Ik zal niet verder gaan op het spel want dit vind ik niet naar spelers die hem willen spelen of bezig zijn maar een ding is waar op een vervolg zou ik graag op willen wachten. Als ik tijd over heb wil ik best wil de niveau hoger zetten, maar om nu nog een keer te spelen nee.... Ik vind de spel na afloop de verslaving over is.
Eind Conclusie:
-Redelijke grafische (toen die tijd)
-Goeie muziek tussen je kan horen aan muziek of er iets gaat gebeuren ja of nee. Top intro muziek ^^
-Super gameplay net zoals een shooter af en toe verwarring met het oppakken van spullen
-Zit een leuke verhaallijn achter
-Leuke Opdrachten bij sommige moet je wel een beetje opschieten, je krijgt een soort van je moet het in een bepaalde tijd halen anders word het nog moeilijker om de opdrachten voltooien.
...................................................................................................................................................
Sterren (cijfer) 4.5**** 9.2

Kingdoms of Amalur: Reckoning (2012)

Alternatieve titel: Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning

3,5
Review

Nu dat 51 uurtjes heb ik gespeeld en uit gespeeld heb. Met me Spellcloack dus rogue en mage combi met een hoop side quest ernaast. Is er misschien tijd voor een reviewtje.
Ik begin eerst met de kritiek van het spel.
De monsters waren telkens hetzelfde dus niet veel variatie.
Als je iets wilt weten over je stats bijvoorbeeld van hoeveel % cric zou ik hebben. Dat word niet aan gegeven dat wil zeggen dat ik na moet lopen per stuk van me armour/wapens en de fates van Ohhh zo, dat had veel gemakkelijker gekund. Dat vond ik best wel irritant want, je weet dan niet precies van hoe sterk je bent.
Nog een ding waardoor ik het spel zo snel mogelijk wou uitspelen was dat de quests en de monster en het gameplay niet meer variatie meer hadden begon allemaal een en al hetzelfde te worden. Vind ik best wel jammer.
Hoewel het einde best wel stoer was
Daarmee kom ik het op het positieve verhaal van het review.
Het verhaal is goed en de battle systeem is goed. Je talents/skills zijn goed uitgewerkt. Het verhaal is ook vrij apart vanaf het begin tot aan het einde als je de main quest volgt.

Als ik het even makkelijk maak. Het is een leuke spel alleen er zitten bepaalde punten in het spel waarvan ik niet blij werd.

Eind conclusie
Grafisch: 3,5
Controlls: 3,5
Gameplay: 3
Verhaal: 4,5
Geluid: 4,5
Replaywaarde: 3

Eind Cijfer 3,6667 = 3,5

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots (2008)

Alternatieve titel: Metal Gear Solid 4

4,5
Mooie spel uitgespeeld.

Ik zal het kort houden.

In simpele + en - taal

+Mooi verhaal. Ik vind zelf ook belangrijk dat ze de oude aspecten van de eerdere metal gears mooi terug brengen. Want soms weet ik even echt niet meer waar het over ging.
+Vrij gedetailleerd in grafische
+Mooie muziek. Het is ook leuk dat ze de oude muziek ook terug brengen.
+De Gameplay vond ik toch op zicht wel goed geslaagd
+Ze blijven nog steeds diep op in gaan op elke karakter. Dat vind ook top.
+Heeft mij soms bijna ontroerd vooral met dat stukje ik zal eigenlijk niks verraden maar het is Wit, act 4, baas, beest. Met dat stukje wou ik metal gear vandaag nog uitspelen
+De belangrijkste heb ik gehad.
+En nu ????

-Het mikken gaat op zicht vrij traag. (Volgens mij zal daar ook iets voor zijn)
-Ik krijg zo'n gevoel als je echt in het verhaal van het spel wilt zitten dan moet je alle Metal Gears hebben gespeeld. Als ik dan alle tussen filmpjes heb gevolgd dan denk ik van ojah tuurlijk hoe moet ik dat nou weten en wie is dat en wie is zus.

+/-. Ik weet het niet. Soms denk ik van jah ik ben toch een spel aan het spel die tussen filmpjes zijn wel belangrijk vind ik. Het is toch dat ze te lang zijn het lijkt net of ik een film aan het kijken ben in plaats van het spelen van een spel. Het is niet echt een plus punt of min punt maar, het is even wennen vind ik. Zijn altijd mensen die zulke dingen door skippen die haast hebben om het uittespelen dan vind dat er een soort van data moet zijn die de belangrijkste onderwerpen van het verhaal die dan opslaat in het spel. Want nu weet ik sommige dingen al niet meer. :S

End Conclusie
Metal Gear Solid 4
Verhaal 9.7
Grafisch 9.8
Gameplay 9.2
Extra 9.6 (muziek en zo)
= 9.575 9.6 5******

Prototype (2009)

3,0
Nou ik heb hem net uitgespeeld en ik moet zeggen dat ik vanaf de begin van het spel tot aan het einde zat te kloten met de controls.
Dat vind ik naar mij mening echt 3 keer niks.
Me muis voelde stijf aan lijkt soms of ik heel muismatje moet gebruiken om te kunnen draaien.
Niet dat ik het erg slecht vond maar dat zelfde probleem kwam telkens terug en dan ga je op dingen letten zoals rare bugs met een politie auto en zo.

Even genoeg kritieken, het was een lekkere brutale gamepje moets wel even weten wat ik van tevoren ik ging eten terwijl ik helemaal niet van (resident evil ) spellen hou maar ik heb er gewoon er door heen gespeeld. Het verhaal is Ojah natuurlijk. Denk ik van ja ok.
Ondertitels zouden best handig geweest kunnen zijn. Het is wel mooi dat ze New York zo goed mogelijk na hebben gemaakt. Alex heeft ook wel hier en daar wel coole beweging. Grafische gezien ziet er niet slecht maar ook niet perfect. Als zo blijf praten is het ongeveer een midden mode van mij ja dat klopt ik geef het een 7.5 3.5*
Op zicht vind ik geen slechte game maar ik denk van het had gewoon beter gekund.

SimCity (2013)

3,5
Review

Ik ben nog steeds geïnteresseerd in Simcity.
Nu nog steeds daar niet van, alleen er zijn bepaalde aspecten die bij zijn gekomen waar ik niet zo over tevreden ben of die verbetert moeten worden.

Ik zal eerst beginnen met de positieve punten:
Om te beginnen de multiplayer is het gene dat me nog steeds aan het spelen houd.
Vooral als je een goeie kameraad hebt, is het gewoon leuk om het te spelen, Want je kunt elkaar helpen.
Dus ik heb bijvoorbeeld politieagenten nodig in me stad dan kan hij bij springen om te helpen.
Het maakt niet uit wat je precies nodig hebt alles komt met elkaar over weg. Je helpt elkaar.
Het hangt altijd af van het type stad. Dus als je een gokstad hebt kan je veel misdadigers krijgen die je stad moraal verzieken.
Over het stads moraal dat is zowel plus als een min punt. Er is altijd iets wat je moet doen om je stad beter te maken.
Het is altijd opletten op zorg/veiligheid/brandgevaar en nog veel meer. Dus je blijft constant bezig om je stad beter te maken. Alleen dan is er geen echte eind als je constant bezig blijft.
Je hoeft niet meer zoals in de oude simcity 30000 politiestations te bouwen daar hebben ze iets nieuws voor. Je kan nu alle gemeentegebouwen upgraden dat is ook een feature. Klein voorbeeld ik heb een politie station en ik wil meer politiewagens die de stad patrouilleren dan koop in de politiestation meer politie wagen parkeerplaatsen. Dat is op zicht wel leuk gedaan.
De wegen die je aanlegt geeft je best wel veel mogelijkheden en het is makkelijker geworden. Dus stel dat je mooie rondje wilt maken dat kan dus nu wel.

Negatieve punten:
Nu we toch bezig zijn over de wegen dat is ook meteen het skelet van het stad. Alles loopt via de wegen de stroom, water.
Maar alles moet ook aangelegd worden aan de wegen. Stel je hebt een weg aan gelegd in een vorm van een vierkant en je wilt iets in het midden plaatsen bijvoorbeeld een park of zo dat kan niet het moet perse aan de weg geplaatst worden. Dan pas kan je vanaf die park naar de center bouwen zodat je het oppervlakte vergroot van je landwaarde.
Het is leuk dat multiplayer en zo maar, het is ook meteen een nadeel. Ik had gelukkig SimCity niet met de release datum pas paar dagen later. Ben achteraf ook blij ook. Wat is nou leuker als je een spel hebt gekocht en je wilt meteen aan de slag gaan. Dat ging dus niet.
Het deed mij denken aan het release van Diablo 3. Je kan niet spelen want de servers zijn zooo k.. op dat moment. Het is toch best raar want, je ziet een bedrijf een fout maken dan doet EA hetzelfde fout maken geweldig is dat.
Dus je bent ook afhankelijk van de servers van EA om het spel te kunnen spelen en die slecht zijn.
Je kan kan wel momenteel spelen maar, bepaalde aspecten zijn in het spel uitgezet bijvoorbeeld de leaderbords en het helpen van elkaar met de steden niet alles loopt even goed bijvoorbeeld het vuilnis ophalen bij je buren werkt nog niet. Ik moet wel zeggen het gaat wel steeds beter maar, het is er nog niet.
Daarmee kom ik aan bij het volgende punt.
Het spel heeft nog zoveel bugs en dingen die niet werken dat is gewoon jammer. Soms gebeuren er ook rare dingen die ook niet kloppen hoe kan je stad vervuild zijn zonder industrie en mensen klagen over lucht vervuiling terwijl ik alles goed heb neergezet heb. Dan zit ik toch met met me handen in het haar.

Laatste woordje:
Ondank alles is het toch wel een leuke SimCity alleen je krijgt nog af en toe het gevoel dat je een buurt bouwt in plaats van een stad want je hebt niet zoveel ruimte om te bouwen. Ik denk wel dat ze in de toekomst oplossen door dat je gaat betalen om meer ruimte te creëren.
Nog een ander klein ding wat ik nog kwijt wil is dat er een beperkte vrijheid is. Ja het klopt dat je zelf mag weten wat je wilt bouwen. Alleen waarom moet ik hele tijd op een van hetzelfde terrein bouwen.... Mogen we zelf niet meer bepalen of er bergen bomen of zeeën zijn :s. Kom op he het is 2013 waarom hebben ze dat nu weer weggehaald. De eerste SimCity op de SNES had meer mappen. Wat was het oorzaak te weinig tijd. Of word het weer zo'n DLC pack wat je weer voor moet betalen.

Eind Conclusie:
Gameplay: 3
Controlls: 4
Geluid: 3
Grafisch: 4
Replaywaarde: 2.5 Als ik dit spel alleen speel en ik speel bij vreemde spelers dan vind ik het helemaal niks aan. Zonder me maat was ik allang gekapt met dit spel. Nou maar hopen dat het zo snel mogelijk alles goed draait.

3,3 = 6,6 alleen ik kan geen 3.3 geven dus het word naar boven afgerond naar een 3,5. Alleen ik vind een 3.5 nog te hoog.

Snowboard Kids (1997)

Alternatieve titel: Sunobo Kizzo

4,0
Dit vond ik nou een leuke snowboard game op N64. Tijden, veel bij me ouwe vriendje toen gespeeld en dan hele avond door gespeeld tot dat zijn ouders binnen kwamen hahaha.
Het was leuk om het mario kart idee in deze game te stoppen, de wapens was grappig vooral met die sneeuwpop.
De besturing vond ik ook wel ok.
Ik zat me eigen kapot te zoeken naar deze game met toeval weer gevonden en zat zo te kijken van he hij staat niet op gamesmeter had ik de verkeerde naam gebruikt.

StarCraft (1998)

5,0
Een hele goeie meesterwerk van blizzard, want tis een stratagie spel wat zeg maar de doorslag geeft op alle toekomstige stratagie spellen. Kijk maar naar warcraft 3. Ik weet nie wat ik heb met blizzard's games maar het geeft mij iets verslavends aan wat ik vind van dat wil ik en dat moet ik uitspelen. Je was zeg maar het spel uitspelen voor die die filmpjes in die tijd het gaf een bepaalde kick. Niet alleen dat DE spel zelf de campains en zo was zo machtig in elkaar gezet dat je het niet kon laten liggen. Verder vind ik het moeilijk om een echt oordeel over stratagie spellen te zeggen. Dus daarom een dikke 5*

Tempest 2000 (1994)

Alternatieve titel: T2K

4,0
Misschien toch wel een van de simpelste en leukste spellen op een Atari Jaguar.

Warcraft III: Reign of Chaos (2002)

Alternatieve titel: Warcraft 3

5,0
Dit is tot nu toe me beste RTS game die ik ooit heb gespeelt, ik vind dat mensen die op de grafischepunten, spel willen gaan verzwakken. Als je verder gaat kijken tis een spel dat word gemaakt op toen die tijd op een pentium 2 gespeeld kon worden zodat meer mensen der aan konden spelen. Rond die jaren hadden mensen ook problemen met het geld om het uittegeven voor nieuwe onderdelen om je pc beter te maken dus blizzard dacht als we een klein stapje terug nemen dan geven we alles om de spel toch noch zo mooi grafisch te maken. Dus iedereen die deze spel een laag cijfer geven alleen om grafisch dan vind sorry hoor maar dan heb je echt weining verstand van plezier hebben om games. Dus een spel dat voor iedereen is bestemd voor elke pc niet alleen warcraft 3 maar elke blizzard product, slim toch ? Jah blizzard is wel slim daarom hebben ze nu zo'n dikke pand . Dus... maar, even verder over het spel zelf ik heb hem allang uitgespeeld 4 keer al totaal en ik vind dat blizzard heel erg goed bezig is op een grote verhaal lijn op basis van warcraft. Ik bleef gewoon genieten van de spel. Verder vond ik de spel vloeiend lopen de battles zijn goed in evenwicht. Het is noch steeds leuk om op battle,net te spelen ik doe het noch steeds maar niet zo intensief als vroeger. Top spel me nr2 in me top 10. 5***** (9,7)
............................. nu maar hopen op warcraft 4

Zone of the Enders: The 2nd Runner (2003)

Alternatieve titel: Anubis: Zone of the Enders

4,5
Ik denk dat makers van metal gear solid dit zag uhmm zal toch geen goed spel worden . Integendeel namelijk want ze hebben met deze spel laten zien dat snelheid in een spel heel belangrijk kan zijn.

Ik vind deze spel top op het gebied van action-gameing ik dat deze een van me favorite is op ps2 want de verhaal hebben ze goed in elkaar gezet de animatie is goed gelukt (3d animatie). Ik moet alleen binnekort kijken wat nou beter is deel of deel 2 maar ik denk toch deze want ze hebben het op makkelijker manier aangepakt met manga tekeningen.

Kortom een goed spel een van me favorite spellen op de ps2 daarom geef ik het 4.5* meschien wel een 5* maar dat vind meschien overdreven daar moet ik noch overna denken.