menu

Hier kun je zien welke berichten Bahamut Zero als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Ace Online (2006)

3,0
Red het bij lange na niet deze game.
Het begin is erg leuk maar al snel is de lol van het 'rondjes' vliegen er af. Gameplay is erg veel van hetzelfde en de upgrades duren gewoon veel te lang. Voor sommige mensen een punt om door te spelen om alle upgrades vrij te spelen. Voor mij niet weggelegd dit keer.
Presentatie ziet er wel goed uit, maar je raakt gewoon te snel op dit spel uitgekeken. 3* omdat hij wel 'gratis' is.

Antarctic Adventure (1983)

4,5
Dit was volgens mij het eerste spel wat ik van mijn leven speelde, was het niet de bedoeling om heel antartica rond te reizen en aan het eind van elk level moest je een soort van hagedis door het ijs laten zakken door op soort van blokjes te springen? Super simpele game maar daarom niet minder om je gameleven mee te beginnen

4,5*

Ape Escape (1999)

Alternatieve titel: Saru! Get You!

4,0
Deze kreeg ik toen gratis bij aanschaf van 3 andere PSX games (3 kopen de 4e gratis ofzo). Erg leuk spel met vrij grote levels en leuke gadgets die je tot je beschikking had om zo ook weer puzzels op te kunnen lossen. Nooit helemaal uitgespeeld maar wel tot het laatste level gekomen. Ook de skigame was erg grappig (ooit zulke slanke skieers gezien?).

4*

Ar tonelico: Melody of Elemia (2006)

Alternatieve titel: Ar tonelico: The Girl Who Continues to Sing at the End of the World

4,0
Ik vondt Ar Tonelico een hele leuke game op te spelen. Heb hem nog niet helemaal uitgespeeld (ben in chapter 3) maar toch een vermakelijke game. Ook het 'dive' system vondt ik grappig maar aan de andere kant was het ook weer vervelend omdat het toch elke keer hetzelfde was. Toch 4* voor dit spel

Asterix: De Strijd om Gallië (2000)

4,0
Hadouken schreef:
Ik dacht dat deze ook op de Playstation was.
Klopt, heb hem hier ook nog liggen Leuk spelletje ik heb hem alleen nog nooit helemaal uitgespeeld Ook al jaren niet meer gespeeld Geef hem toch 4* omdat ik er behoorlijk veel tijd aan besteed heb.