menu

Hier kun je zien welke berichten BoordAppel als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Unreal Mission Pack I: Return to Na Pali (1999)

3,5
BoordAppel (moderator)
Aardige add on voor Unreal. Mooie grote omgevingen en een aardig verhaal. Buiten dat biedt het helaas weinig nieuws. De nieuwe vijanden kunnen ermee door maar qua wapens stelt het weinig voor. Naast de eightballgun heb je nu ook een losse granaat- en raketwerper en naast het machinegeweer heb je nu ook een... ehm nog een machinegeweer.

3,5*

Unreal Tournament (1999)

4,0
BoordAppel (moderator)
Instagib was geweldig! Speelde dat vaak tegen mijn vrienden. Soms minutenlang als een gek elkaar proberen te ontwijken om dan eindelijk dat verlossende schot te lossen. Heerlijk als je eenmaal al die gibs van je maat om je oren zag vliegen. Wij zaten trouwens nog meer te kloten met al die parameters die je kon opgeven. Een paar hadden we ook aangepast, zodat je met elke kill die je had je zo groot werd als een gebouw en meer van die onzin .

Ik heb in ieder geval veel plezier beleefd aan Unreal Tournament. Een nadeel vond ik wel dat de wapens niet zo goed uitgebalanceerd waren. Ik merkte dat vooral goed toen ik online ineens op een of andere clanserver terecht kwam. Ik was behoorlijk goed maar daar kreeg ik me toch een partijtje klop. En allemaal met de shock rifle. Als je dat wapen eenmaal doorhad was je onverslaanbaar tegen onwetenden die de rocket launcher of flak gun als toppunt van de wapens zagen. Het is me nooit gelukt de shock rifle te beheersen.

4*