menu

Hier kun je zien welke berichten BoordAppel als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Tomb Raider (1996)

3,5
BoordAppel (moderator)
Hele leuke action adventure. Redelijk moeilijk ook, heb me af en toe suf gepuzzelt. Ook best origineel toen, volgens mij. Zeker ook omdat er (pardon my French) een lekker wijf in de hoofdrol is en geen brede kerel. Leuk knal en puzzelwerk in ieder geval en wat platform gespring (wat wel eens frustrerend kan zijn). Ik herinner me dat er af en toe wel wat grafische problemen waren, muren die door muren heen gingen en dergelijke, maar dat kon de pret niet echt bederven.

4*

Tomb Raider: Anniversary (2007)

3,5
BoordAppel (moderator)
Volgens mij heb ik het origineel van een Twilight cd gehaald want ik kan me dit hele verhaal niet herinneren. Enkele delen uit levels komen me vaag bekend voor maar dat laatste level absoluut niet, ik zal het origineel dan ook wel niet uitgespeeld hebben. Wat me vooral bekend voorkomt is die irritatie van een net gemiste sprong en het weer helemaal opnieuw naar boven klauteren. Wat me ook bekend voorkomt is de wil om toch elke keer weer door te gaan.

De besturing is in ieder geval wel in orde al heb je heel af en toe dat je een randje mist terwijl je die wel vast zou moeten kunnen hebben pakken. Hoewel het idee van de camera de enige juiste is voor dit type spel zit dat ding toch af en toe vast wat heel irritant is als je achter je wil kijken of je een sprong kan halen. Ook ben ik niet echt te spreken over dat targeting gedoe, typisch een console feature terwijl dat bij een PC game veel gemakkelijker moet kunnen. Je hebt niet voor niets een muis.

Maar ondanks de irritaties een leuke game.

3,5*