menu

Hier kun je zien welke berichten mrdig als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Biomutant (2021)

Reviews zijn gemiddeld genomen matig, typisch gevalletje van wachten op een sale of wachten totdat ie in GamePass komt wat mij betreft.

Verder ook goed om te weten dat dit een Xbox One en PS4 game is. SeriesX weet er dan wel overigens 4K/60fps uit te persen. Ps5 blijft voorlopig steken op 1080p/60fps

Brawl Stars (2018)

3,0
Mijn zoontje van 7 speelt niks anders momenteel. (Op de tijden dat hij mag dan). Om te kijken wat nu deze game precies is, speel ik daarom af en toe met hem mee samen in een team en dat is best leuk moet ik zeggen. Wel lachen hoe hij fanatiek met zijn ‘knokkers’ bezig is en precies weet wat ieders skills zijn. Speelt ook goed verder (hij op tablet, ik op een mobiel)

Maar waarom is dit nu ineens zo’n hype? Is al een oudere game zie ik of heb ik onder een steen geleefd? kwam zelfs in het jeugdjournaal voorbij dit laatst. Blijkbaar speelt de jeugd momenteel massaal dit en de nieuwe Animal Crossing.

Gods (1991)

3,5


Cool! Ik dacht even dat het een fan-remake zou zijn, maar aangezien ze de officiële rechten van The Bitmap Brothers hebben gekregen is het dus wel wat meer dan alleen een fan-remake. Ben benieuwd!