menu

Hier kun je zien welke berichten Jim Carrey als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Disney's Atlantis: The Lost Empire - The Lost Games (2001)

3,5
Ik heb erg goede jeugdherinneringen aan dit spelletje. Ik speelde het heel vaak. Ik geloof dat ik 'Vliegtuigcapriolen' erg lastig vond. Maar die spelletjes waar je onder water was en waar die waar je een karretje moest loodsen over een soort parcours vond ik wel heel erg leuk. Het was allemaal een beetje primitief, maar voor die tijd wel erg leuk

Kleine 3,5*.

Disney's Extreme Skate Adventure (2003)

3,0
Voor een paar keertjes een vermakelijk spel. Ik vond/vind het leukste spelen met ''Woody'' (Toy Story), deze skate wel fijn. The Lion King vond ik wat minder, ondanks dat ik daar de film werkelijk geweldig van vond. Tarzan is ook wel leuk. Vermakelijk spel dus.

3,0*

Disney's GameBreak: The Lion King II - Simba's Pride (2004)

Alternatieve titel: Disney Greatest Hits: De Leeuwenkoning II - De Trots van Simba

3,0
Destijds ik het spel nog vaak speelde heb ik er wel wat plezier aan gehad. Sommige dingen vond ik niet zo leuk als het andere, maar toch wel vaker mee vermaakt. 3*.

Disney's The Lion King (2003)

Alternatieve titel: Disney's The Lion King 1 ½

4,0
Dit was vroeger wel mijn favoriete spelletje voor op de Gameboy. Erg leuk in elkaar gezet, en de spelletjes zijn erg leuk. Ik kan me nog herinneren dat ik de laatste levels wel wat moeilijker vond dan de andere, maar wel heel leuk. De animatie is ook mooi, en de sfeer in het spel is ook erg goed.

4,0*

Disney's Villains' Revenge (1999)

Alternatieve titel: Disney's De Afrekening

4,0
Helemaal kapot gespeeld vroeger. Ik vond het destijds altijd wel een beetje lastig, vooral Sneeuwitje, maar later was het eigenlijk allemaal niet zo moeilijk. Wel heel leuk om te doen. Elk verhaal vond ik leuk om te 'redden'. Bovendien leuke bonus-spelletjes als je alle verhalen hersteld heb. Héle goede herinneringen houd ik over aan dit spel:

4*

LEGO Harry Potter: Years 1-4 (2010)

5,0
Ik ben al mijn hele leven lang, tenminste zolang als het bestaat, fan van Harry Potter. Van de films, de boeken, de muziek en ook de games. Ondanks dat ik niet zo'n gamefreak ben vind ik dit spel echt helemaal geweldig.

Het is de zoveelste LEGO game. Maar ze blijven leuk. Star Wars, Batman en ook Harry Potter. De jaren zijn allemaal goed uitgewerkt. De levels en puzzels zijn erg leuk en er is genoeg te doen. Ook na de story-mode zoals ik vanmiddag ondervond is er genoeg te doen. Free Play waarmee je de overige personages kan unlocken. En exta's toepassen. Het spel zelf ziet er erg goed uit en is gewoon super vermakelijk. Zeker als je fan bent van HP.

Op GamesMeter ben ik niet zo heel erg streng met mijn stemmen. Als ik dit mischien tot in de details ging controleren was ik misschien op 4* uitgekomen, maar ik vind het echt topvermaak. Erg leuk om te spelen en het verveelt niet. In mijn ogen, een geweldige game waarin genoeg te beleven valt.

5*

Mr. Bean (2007)

3,0
Haha, laatst gespeeld bij iemand die hem op de DS had.

Het was wel een grappig spelletje, maar het stelt echt helemaal niks voor. Het verveelt niet echt, waardoor ik er geen laag cijfer kan geven. Stel je er niet te veel van voor iig! Maar het was wel vermakelijk.

3*

RuneScape (2001)

Alternatieve titel: Runescape Classic

0,5
solidKevin schreef:
Rs is saai! Bij mij op school zit iedereen van gaaf blabla nou geen zak aan! Doe mij maar FlyFF.


spelfreak schreef:
(quote)
Dit van verslaafd aan raken is NIET waar zo saai naderhand gezakt naar 1,0*


Ik geef jullie groot gelijk, ik heb dit spel ook gespeeld omdat iedereen op (mijn oudere) school zei dat het o zo cool moest zijn en dat het o zo geweldig was, en telkens luide de vraag : welke level ben jij ? ik heb lekker rune-two hands ofzoiets, in ieder geval ik heb een gokje gewaagd op het spel en ik (en later spelfreak ook want dat zat bij mij op school) vond het echt niks, ik heb het 2 dagen lang volgehouden en daarna de moed opgegeven. Bagger.

Star Wars: The New Droid Army (2002)

2,0
Ikzelf heb dit nooit zo'n geweldig spel gevonden. De levels duren lang, en Anaikin loopt echt te irritant. Wel het vechten is cool, maar ik kan me herinneren dat ik vroeger echt niet goed verder kwam in dit spel en dat ik ook steeds de pin erin haakte. Nou, goed voor het vechten en het spel ziet er wel goed uit :

2,5*

Wii Party (2010)

3,5
De zoveelste Wii....... (In de Sports/Music/Fit etc. reeks)

Ik blijf ze altijd wel leuk blijven. Het is denk ik een genre waarvan je moet houden. Als je op -en top fanatiek gamer bent en spellen speelt zoals Call of Duty en World of Warcraft zal dit vrij snel af vallen, veel te braaf en te zoet. Terwijl als je wat meer van echte ''spelletjes-games'' houdt, dit al gauwer leuk is. Ik vind het altijd leuk om te doen, ik vermaak me er prima mee. Heel leuk om te spelen met de familie, zonder dat je echt op graffics etc. let. Gewoon weer een geslaagd, in zijn genre, en vermakelijk spelletje.

Ik vind vooral de Bingo en het Avonturenbordspel leuk.

3,5*

Wii Sports (2006)

4,0
Compleet lijstje nu:

Tennis: 5*
Baseball: 4,5*
Bowling 5*
Golf 4*
Boxing 3*
Training 3,5*
Fitness 4*
_______

Ik kom uit op 4,14* = 4*.

Wii Sports Resort (2009)

4,5
Compleet definitief lijstje nu:

Swordplay 4*
Wakebording 5*
Frisbee 3,5*
Archery 5*
Basketball - 3,5*
Table Tennis - 3,5*
Golf - 4*
Bowling - 4*
Power Criusing - 4,5*
Canoeing - 3*
Cycling - 5*
Air Sports - 3,5*

______________

Ik kom uit op slechts 4,04*. Ik gooi er nog een halfje op omdat de spelletjes die ik 4,5* - 5* heb gegeven ook vaak speel. Heel krappe 4,5* dan maar.