Space Gun (1990)

1 stem

Arcade / Atari ST / Commodore 64/128 / Commodore Amiga / Sinclair ZX Spectrum / Sega Master System / PlayStation 2 / PC / Xbox

Ontwikkeld door Taito
Uitgegeven door Taito, Ocean en Sega

Het jaar is 2039 en de mensheid is eindelijk de ruimte ingetrokken, op zoek naar nieuwe grondstoffen en andere levensvormen. Maar de wezens die ze ontdekte, zagen mensen meer als perfecte maaltijd. Om deze alien dreiging de kop in te drukken heeft de Federation een leger van de beste scherpschutters samengesteld, waarvan jij de eerste lichting bent.

avatar van PC.ENGINE.FAN
Wauw Space Gun is toegevoegd. Ik vind dit beetje een B-versie van een Aliens(tm) lightgun game, maar voor zijn tijd erg goed. Op de master system was Space Gun bedroevend slecht. Een 3*voor de arcade versie, omdat ik deze laat liggen en als alternatief liever Alien 3 the gun speel.