menu

Amy (2012)

mijn stem
1,50 (6)
6 stemmen

PlayStation 3 / Xbox 360
Action / Adventure
single player

Ontwikkeld door VectorCell
Uitgegeven door Lexis Numérique

Wanneer Lana na een mysterieuze meteorietinslag weer bij bewustzijn komt merkt ze tot schrik dat haar wereld compleet veranderd is. De meeste mensen die ze kende zijn geïnfecteerd door een onbekend virus en zijn veranderd in gewelddadige monsters. Lana moet zo snel mogelijk uit deze nachtmerrie ontsnappen en tegelijkertijd vechten tegen het virus dat ook in haar zit. Ze staat er echter niet alleen voor. Aan haar zijde staat Amy; een autistisch meisje van acht jaar oud met vreemde krachten.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=JYDeZa3N_-o

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
AvMerode
Survival Horror game voor 800 microsoft points (dus ergens in de 7 euro zo ongeveer), weet niet wat ik ervan moet verwachten, maar we zullen zien.

Contamination

Amy & Lara relationship

Dealing With Enemies

Erg interessant dus.

AvMerode
Krijgt me toch een laag cijfer van recensies, niet best, had er aardig wat van verwacht, zonde.

IGN review

Maar goed dat er recensies zijn, anders had ik verkeerde koop gedaan.
Nu moet ik wel zeggen dat ign ook deadly premonition de grond in trapte terwijl de game wel gewoon goed was, maar je kan het ook zien aan aantal review sites en Amy heeft teveel reviews met lage score.
Het gedeelte dat Lana makkelijk door het grote gat kon gaan, maar het kleine meisje amy erdoorheen liet lopen, moest ik echt hard om lachen.

Ik overwoog nog om hem te halen, maar de recensies zijn niet echt positief gestemd en de aantal bugs zullen hoog zijn, naja:( jammer:(

avatar van jerom1234
Eerst dacht ik dat dit een spel was over Amy Winehouse!

jerom1234 schreef:
Eerst dacht ik dat dit een spel was over Amy Winehouse!
Tsja je hebt ook al games over Michael Jackson, dus was geen rare gedachten,

Gast
geplaatst: vandaag om 05:30 uur

geplaatst: vandaag om 05:30 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.