Gotham City Impostors (2012)

PC / PlayStation 3 / Xbox 360
online

Ontwikkeld door Monolith
Uitgegeven door Warner Bros.

Wanneer een groep gewone mensen zich vervelen met hun alledaagse saaie bestaan nemen ze een extreem besluit. Ze verkleden zich als figuren uit het Batman universum, pakken hun wapens en gaan de strijd met elkaar aan. Aan de ene kant staan de Jokerz die zich identificeren met The Joker en aan de andere kant de Bats met Batman als inspiratiebron.

bro
Haha, wil ik wel eens in het oog houden.

AvMerode
Heb altijd wel vertrouwen in Monolith, lijkt wel erg veel op team fortress, maar dan net iets meer goofy.
Misschien dan toch nog weer een lekkere online shooter.

Preview

avatar van Starmaster501
Word dit een downloadable of komt hij in de winkels? Ziet er wel aardig uit indeed

avatar van Hadouken
Volgens mij downloadable. Vind de beta niet zoveel aan eigenlijk, maar is ook niet echt my cup of tea.

avatar van Brains
Downloadable

AvMerode
Vind die Beta eerlijk gezegd ook helemaal niks, Monolith is een goede ontwikkelaar voor RPG en FPS games, maar dit is niet helemaal mijn ding.
Wat Monolith in vredesnaam met een online shooter moet is mij een raadsel, ze zijn gewoon gespecialiseerd in Single-Player games.
In deze afgelopen 3 jaar had ik Monolith liever zien aankomen met zo'n typische Horror achtige SP shooter waar ze zo goed in zijn, maar goed.
Was wel van plan om GCI aan te schaffen, maar game-play is mij te team fortress 2 achtig.
Daarnaast doet het me denken aan gratis pc mmo shooters.

avatar van J0rea
grappige game!

avatar van ilovePS3
geen mis spel maar had het leuker verwacht

avatar van JustMike
Zijn er nog mensen die hem gratis willen downloaden.. Want hij is nu gratis op Xbox live gold, dan kunnen we best een keertje een potje samenspelen

tommycool98
opzich nog wel een origineel spel maar het is gewoon saai