menu

X-Men: Destiny (2011)

mijn stem
3,25 (4)
4 stemmen

Nintendo DS / Nintendo Wii / PlayStation 3 / Xbox 360
Action
single player

Ontwikkeld door Silicon Knights
Uitgegeven door Activision

Het spel speelt zich af in San Francisco, wat na een conflict is verdeeld in twee groepen: de mensen en de mutanten. Professor X is overleden en jij hebt de keuze uit drie personages die elk zijn/haar eigen krachten heeft. Eén van de drie karakters waar je uit kunt kiezen is Aimi Yoshida, een 15-jarig, Japans meisje dat door haar ouders naar Japan is gesmokkeld om te voorkomen dat ze in een kamp voor mutanten terecht zou komen. Ze is alleen achtergelaten en kan niet begrijpen waarom. Je komt zowel vijanden tegen als mutanten die je zullen helpen, waaronder bekende X-Men personages. Wie je vijand is en wie je bondgenoot, hangt af van de keuzes die je maakt. Op deze manier bepaal je zelf over je lot.

zoeken in:
Geen enkel bericht? Hmm... Zag er wel leuk uit anders in de trailer.

avatar van jerom1234
Lijkt me geen reet aan!

avatar van jerom1234
Die teaser trailer is wel vet gemaakt!
Ik denkd dat mijn bericht hiervoor te snel gegeven is!

Als je de reviews mag geloven is het weinig soeps.... maar misschien als ik tijd nog heb en ik er nog ben als hij in de budget bak ligt, waarom niet

Gast
geplaatst: vandaag om 15:38 uur

geplaatst: vandaag om 15:38 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.