Stronghold 2 (2005)

PC
Strategy

Ontwikkeld door FireFly
Uitgegeven door 2K

Het verhaal begint in de middeleeuwen bij een volk dat geleid wordt door Sir William. Sir William probeert een zekere Steele alles te leren over hoe zijn volk te regeren, zodat hij het later overnemen kan. Echter, op dat moment begint Olaf, leider van een van de grootste vijanden van Sir William, een reis naar William's land. Een grootse strijd begint.

avatar van Stan
Slechter als zijn voorgangers

avatar van JohnWilliams
Stan schreef:
Slechter als zijn voorgangers

Ik vind deze Game ook niet zo goed 3* omdat hij qua graphics wel oké is.

avatar van wardo001
ik vind deze game juist beter dan de 1 en 2, vooral door graphics(de vorige zijn gwoon barslecht)
en het coole eraan is het bouwen van je kasteel en verdediging enzo

avatar van Starmaster501
Ik hou niet zo van neppe spellen (2d) zoals zijn voorgangers. daarom vond ik deze wel leuk.
grote gevechten en het is erg realistisch om aan eten en wapens te komen, wat ook weer iriitant kan zijn

Kingmaker is top en online is hij nog vermakelijker

een 3,5

avatar van Starmaster501
En ik schrok me rot van die gast ie in het hoofdmenu naar je te kijken staat!!

avatar van ps3me

Het spel is echt een goed spel, jammer dat zo weinig mensen dit spel kennen! Het is echt ff de moeite waard om op te pakken, al ben je wel wat sneller uitgekeken dan bij Age of Empires.

avatar van Starmaster501
deze speelde ik ook wel lang. maar wat een lange laadtijd wanneer je het spel opstart. niet normaal. of het ligt aan mijn pc...

avatar van ps3me

Had ik ook!

avatar van Starmaster501
Wel jammer dat weinig mensen het spel kennen. Dit is tog een heel leuk spel, om zelf je kastel met dorp enz. te maken.je moet ook egt poep opruimen en gevangenen een straf geven. Egt leuk is dit spel

Starmaster501 schreef:

Ik weet niet maar als ik een spel speel kuis ik toch niet zo graag poep op

avatar van patenpac
Ik heb het spel een paar dagen geleden gekocht en ben het nu volop aan het uitproberen.
Het is inderdaad een leuk spel waar je veel poep kunt opruimen
Het is wel een vrij moeilijk tot wel heel moeilijk spel (vindt ik).
Bij de oorlogs campain zit ik namelijk vast bij het verslaan van de barbaren op het strand en bij de Building campain zal ik het noemen zit ik vast bij het verzamelen van 70 varkens, groenten,...
Het blijft wel een leuke game maar soms iets te moeilijk. (Wat ook voor plezier kan zorgen)

avatar van Starmaster501
Campain heb ik nooit uitgespeeld vroeger. Er zit een barst in mijn disc waardoor hij niet meer speelbaar is. Maar ik ging meestal zo'n free mode in en gewoon een zo groot mogelijk dorp bouwen. Oh, Stronghold 3 komt er trouwens aan!

Starmaster501 schreef:

Is er al een datum bekend gemaakt?

September 2011.
Ik wou hem toevoegen maar kon geen goede beschrijving vinden. Doe het later wel.

Zeker en vast doen.
Heb net al wat beelden gezien en het ziet er mij net als stronghold 2 uit en niet als stronhold legends (wat ik al heel goed vind).
Grafisch zag het mij er ook wel zeer mooi ui.

avatar van patenpac
Je kunt Stronghold 3 al via steam kopen!

Ik hoop dat je het niet erg vindt maar ik heb Stronhold 3 al toegevoegd
Nu wachten tot hij uit komt en dan aan 1 stuk door gamen die handel.

avatar van Starmaster501
#@%&! Nee is niet erg, ik ga als hij uit is eerst even wat reviews en zo lezen. Ik ga hem ook niet voor de duurste prijs kopen. Helemaal niet als hij niet zo veel verschilt van deel 2, of dat ze dingen uit deel 2 er uit hebben gelaten (wat dus blijkt) die ik wel leuk vond.
Maar misschien dat ik eerst deel 2 nog ergens kan vinden en koop.